Lovitură dură pentru Antena 1. Ce se întâmplă cu Asia Express. Veștile nu sunt deloc bune

Stan Filon 04.10.2021, 20:21
Lovitură dură pentru Antena 1. Ce se întâmplă cu Asia Express. Veștile nu sunt deloc bune

Celebra emisiune Asia Express începe să-și piardă din audiență! Pentru a doua oară consecutiv, emisiunea fenomen difuzată de Antena 1 a fost bătută de două filme produse în anul 2017, respectiv 2014, care au rulat la televiziunea concurentă Pro TV!

Lovitură dură pentru Antena 1 și Asia Express

Producătorii Antena 1 sunt în stare de șoc, după ce scenariul de duminica trecută s-a repetat și aseară, când emisiunea Asia Express a fost bătută în lupta pentru audiențe de două filme difuzate de Pro TV. Televiziunea din Pache Protopopescu a s-a situat pentru aventurile concurenților din Adia Express cu filmele Fast and Furious 8 (2017) şi Uimitorul Om-Păianjen 2 (2014).

Furios şi iute a dus Pro TV în poziţia de lider detaşat, cu o medie de 1,4 milioane de persoane. Până la ora 22:40, când emisiunea Asia Express s-a intersectat cu filmul Pro TV, Antena 1 a fost pe locul 2 pe toate segementele de public, potrivit paginademedia.ro.

Lovitura dura pentru Antena 1 si Asia Express
Lovitura dura pentru Antena 1 si Asia Express

Depășită de două filme difuzate de Pro TV

Antena 1 a mai recuperat puțin din diferență atunci când Pro TV a difuzat filmul Spider-Man cu Andrew Garfield. Asia Express, care s-a intersectat cu acesta timp de o oră, a mai recuperat ușor din public şi a trecut peste Pro TV în mediul urban şi pe segmentul comercial 18-49.

Media de telespectatori ai Asia Express a crescut spre finalul emisiunii. Per total, raportat la media celor aproape patru ore, show-ul prezentat de Irina Fodor s-a clasat pe locul doi la oraşe, iar pe publicul comercial (18-49) Antena 1 a fost tot pe doi, dar foarte aproape de Pro TV.

DigiSport 1 a ”ciupit” bine din audiență, cu meciul dintre U Craiova și Universitatea Craiova. Oaspeții au câștigat partida cu 2-0, iar audiențele înregistrate de postul de televiziune au clasat postul pe locul cinci în toată ţara şi locul patru în mediul urban şi la tinerii cu vârste între 18 şi 49 de ani.

Iată cum stau mai exact lucrurile în ceea ce privește audiențele pentru seara de duminică:

Naţional. Pro TV ocupa primul loc pe interval, cu o medie de 1,3 milioane de persoane în fiecare minut.

Asia Express s-a clasat pe locul doi, duminică seara. Aproximativ 1,1 milioane de telespectatori s-au uitat la emisiunea cu Irina Fodor şi Oase.

Kanal D a completat podiumul, cu aproape 900.000 de telespectatori pe minut.

Urban. Antena 1 a reuşit să treacă peste Pro TV în mediul urban, raportat la media întregii emisiuni. La Asia Express s-au uitat, duminică seara, 740.000 de telespectatori din mediul urban.

Locul doi a fost ocupat de Pro TV: cu 720.000 de oameni.

Kanal D a ocupat locul 3 cu aproape 400.000 de privitori.

Comercial. Pro TV a fost lider cu o medie de 376.000 de persoane

Antena 1 a fost depăşită de Pro  TV la tineri (segmentul 18-49). Asia Express înregistra o audienţă medie de aproximativ 355.000 de oameni pe minut.

Kanal D, ocupanta locului trei, înregistra puţin peste 100.000 de telespectatori pe minut.