Lovitură devastatoare pentru Mădălina Ghenea. Ce a putut să afle despre fotbalistul de 21 de ani la doar o zi după ce își oficializaseră relația

Ioana Bucur 31.12.2020, 12:46

Este una dintre cele mai frumoase femei din lume, însă Mădălina Ghenea nu pare să aibă deloc noroc în dragoste. Superba româncă a atras, din nou, atenția presei din Italia, datorită unei relații controversate cu un fotbalist care este cu 12 ani mai tânăr decât ea. Adevărul dureros a ieșit la iveală la doar o zi după ce își recunoscuseră povestea de dragoste.

Mădălina Ghenea se iubește cu un fotbalist cu 12 ani mai tânăr decât ea

Mădălina Ghenea, în vârstă de 33 de ani, a ajuns din nou sub lupa presei din Italia. De ceva vreme, jurnaliștii vorbesc despre o posibilă poveste de dragoste înfiripată între superba româncă și un fotbalist care este cu 12 ani mai tânăr decât ea. Este vorba despre Nicolo Zaniolo, jucător la AS Roma și unul dintre starurile momentului din terenul de fotbal. La doar 21 de ani, se poate lăuda cu mai bine de 50 de meciuri jucate în echipamentul celor de la Olimpico, din 2018, an în care a semnat și cu gruparea din Serie A.

Doar că fericirea noului cuplu ar părea să fie construită peste nefericirea fostei iubite a fotbalistului. Nicolo a pus punct relației cu Sara Scaperotta la scurt timp înainte de a începe idila cu Mădălina Ghenea. Pentru a pune capăt zvonurilor și speculațiilor, modelul a inițiat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe unul dintre conturile sale de social media. Printre mesajele primite de la urmăritori s-a strecurat și unul de la nimeni altul decât Nicolo Zaniolo: „Pot să te sărut 25 de ore din 24?”, iar răspunsul Mădălinei Ghenea a a apărut la scurt timp: „Tu ce crezi?”

Mădălina Ghenea, umilită de noul iubit
Sara Scaperotta, fosta iubită a lui Nicolo Zaniolo

Lovitură devastatoare pentru româncă. Ce a aflat, la doar o zi după ce și-a recunoscut noua relație

La doar o zi după ce a decis să nu își mai ascundă relația, Mădălina Ghenea a fost pusă într-o ipostază stânjenitoare, chiar de noul său iubit. Sara Scaperrotta, fosta iubită a jucătorului de la AS Roma a anunțat că este însărcinată, iar tatăl bebelușului este Nicolo Zaniolo.

„În primul rând, nu aș vrea ca o relație importantă pentru mine să se murdărească, mai ales într-un moment delicat al vieții mele și din cariera mea. Dar povestea cu Sara s-a terminat de ceva vreme. Uneori am visat la o familie împreună, nu neg, dar apoi lucrurile au decurs diferit și când mi-a comunicat că e însărcinată, am fost foarte sincer și am subliniat că nu mă simțeam pregătit pentru un astfel de angajament, mai ales pentru că nu ne mai înțelegeam, dar ea a decis să continue. O alegere pe care o respect.

Chiar dacă nu mai suntem împreună, îmi voi asuma toată responsabilitatea ca tată. Cu aceasta, sper că toate zvonurile despre viața mea privată se vor sfârși și vom reveni să vorbim despre mine doar ca fotbalist”, a declarat Zaniolo, potrivit Gazzetta dello Sport.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...