Lovitură de proporții pentru Klaus Iohannis! Ce surpriză i-a pregătit Viorica Dăncilă

Diana Radu 19.11.2019, 16:04
Lovitură de proporții pentru Klaus Iohannis! Ce surpriză i-a pregătit Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă, contracandidata lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale, își face propria dezbatere. Fostul premier al României, s-a răzgândit, nu ma ia în calcul varianta de a da buzna peste dezbaterea președintelui, deoarece își face chiar ea propria dezbatere de la ora 18:00. Candidata PSD, a anunțat că toți jurnaliștii care vor să participe sunt invitați la Palatul Parlamentului.

„Accesul este liber pentru toţi reprezentanţii mass-media desemnaţi de către instituţiile pe care le reprezintă. Intrarea jurnaliştilor se face pe baza legitimaţiei de presă şi a actului de identitate la intrarea S2, începând cu ora 16.00”, precizează mesajul trimis de PSD, acesta fiind o critică voalată la faptul că preşedintele Klaus Iohannis şi-a selectat jurnaliştii pentru dezbatere.

Viorica Dăncilă își va desfășura astăzi propria dezbatere: ”Cred cu tărie că această campanie are nevoie de dialog”

Viorica Dăncilă va susține astăzi o dezbatere electorală la Palatul Parlamentului
Viorica Dăncilă va susține astăzi o dezbatere electorală la Palatul Parlamentului

Dacă nu a reușit în ultimele zile să-l convingă pe Klaus Iohannis să participe împreună la o dezbatere electorală, Viorica Dăncilă a decis să-și facă și ea propria dezbatere electorală. Președintele României își va susține dezbaterea începând cu ora 19:00, la Biblioteca centrală Universitară, iar invitații au fost numiți nominal.

”Cred cu tărie că această campanie are nevoie de dialog, de dezbateri, de o prezentare coerentă a viziunii pentru România și, mai ales, de răspunsuri la întrebările oamenilor. Eu nu pot fi de acord cu fuga de asumare și fuga de întrebări, nici cu aroganța pe care o afișează președintele Iohannis și disprețul pentru dreptul românilor la informare. Acest elitism al domnului Iohannis și această selecție pe care a făcut-o pentru evenimentul de astăzi trădează de fapt teama de un dialog autentic, teama de adevăruri incomode.

Eu am ales să am o discuție liberă, deschisă, cu oricine are întrebări despre viziunea candidatului pentru România. Voi avea un dialog deschis cu TOȚI jurnaliștii care își doresc să participe, astăzi, începând cu ora 18:00, la Palatul Parlamentului, sala Spiru Haret. Accesul este liber pentru toți reprezentanții mass-media desemnați de către instituțiile pe care le reprezintă. Intrarea se face pe baza legitimației de presă și a actului de identitate la intrarea S2, începând cu ora 16:00. Iar de la ora 21:00, ne vedem la Antena 3!”, a scris Viorica Dăncilă pe pagina sa de Facebook.

Postarea făcută de Viorica Dăncilă pe pagina sa de Facebook
Postarea făcută de Viorica Dăncilă pe pagina sa de Facebook
Urmăriți Impact.ro și pe