Lovitură cruntă pentru Românii au talent. Ce se întâmplă acum cu show-ul de pe Pro TV

Nicu Stan 03.03.2021, 10:34

Lovitură cruntă pentru Românii au talent. Ce se întâmplă acum cu show-ul de pe Pro TV, citiți în articolul de mai jos. Este fără precedent ce s-a întâmplat.

Românii au Talent a pimit lovitura de grație. Nu a fost cea mai urmărită emisiune

Este lovitură cruntă pentru emisiunea Românii au talent. Ce se întâmplă acum cu show-ul de pe Pro TV, vedeți în rândurile următoare.

Astfel, cel mai vizionat show din istoria televizunii comerciale de când se fac măsurători în  România, ”Românii au talent” a pierdut pentru prima dată locul 1.

Chefi la Cuțite a detronat Romînii au Talent

Românii au Talent a fost detronat de emisiunea ”Chefi la cuțite” de la Antena 1, fiind pentru prima dată programată pe același interval orar cu show-ul Pro TV.

Românii au talent a fost liderul absolut al istoriei show-urilor TV din România, iar în momentul de vârf din 2013 avea o audiență de 3 ori mai mare ca astăzi, respectiv 1,5 milioane de oameni între 18 și 49 de ani, aproape 30 de puncte de audiență reprezenta la acel moment.

Producătorul Românii au Talent s-a mutat la Antena 1

Astfel, luni, 1 martie 2021, pentru prima dată în 11 ani de când e transmis în România, ”Românii au talent” a fost pe locul 2, după ”Chefi la cuțite”, care a avut 10,6 puncte de audiență, aproape 2 puncte mai multe ca super show-ul Pro TV -ului.

În anul 2013, distanța dintre ”Românii au talent” și principalul competitor comercial , Antena 1, era de nu mai puțin de 13 ori mai mare. Învingătorul, însă, nu s-a schimbat, este același, producătorul ”Românii au talent” din 2013 este același de astăzi de la ”Chefi la cuțite”, respectiv Mona Segall.

Unde a fost cel mai urmărit show-ul Românii au Talent

De altfel, Românii au talent, show-ul de talente de pe Pro TV, rămâne la fel de urmărit și lunea în țară. Aproximativ 2,3 milioane de români s-au uitat la episodul de luni seară. Emisiunea a avut, însă, și o primă înfrângere în 2021: a pierdut prima poziție pe comercial, pe segmentul tinerilor telespectatori.

De asemenea, Chefi la Cuțite, emisiunea de pe Antena 1, a continuat sezonul 9 la fel ca duminică: primul loc doar la tineri. Emisiunea de la Antena 1, în țară și la orașe nu a avut vreo șansă în fața Românii au talent. Peste 1,5 milioane de telespectatori se uitau la show-ul culinar, la nivel național.

Cine e pe locul trei în audiențe

Trebuie amintit că episodul din Chefi la cuțite a durat cu o oră mai mult decât gala Românii au talent, care s-a terminat pe la 22:30. Nu în ultimul rând, Kanal D, cu serialul Hercai, s-a siutat pe locul trei pe toate targeturile în audiențe.

Urmăriți Impact.ro și pe