Lovitură cruntă pentru Margherita de la Clejani! Ce riscă vedeta, la 28 de ani, după ce a fost prinsă drogată la volan

Madlen Moraru 01.08.2020, 21:08

Margherita de la Clejani a primit o nouă lovitură foarte dură. După ce a provocat un accident cu mai multe luni în urmă și a fost confirmată pozitiv cu droguri în organism, când era la volan, fiica renumiților lăutari a aflat ce urmează să se întâmple în cazul ei. Tânăra de 28 de ani a încercat să își vadă de viață și de carieră, de când a provocat incidentul auto. Rezultatele pe care le-a primit de la IML de curând i-au adus un scandal monstru și din partea părinților, care nu au putut trece prea ușor cu vederea scăparea ei.

Lovitură foarte dură pentru Margherita de la Clejani

Margherita de la Clejani suferă o lovitură nouă pentru că ar putea fi nevoită să se interneze la dezintoxicare, într-o clinică specializată în astfel de probleme. Fiica artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani va fi obligată să ia astfel de măsuri, pentru a evita închisoarea. Sursele Impact.ro au toate detaliile și în acest caz. Marga a provocat un accident de circulație pentru că s-a urcat la volan după ce a consumat cocaină, după cum a arătat-o și raportul IML. Motiv pentru care, autoritățile i-au deschis un dosar penal, astfel de gesturi fiind aspru pedepsite de lege.

Lovitură cruntă pentru Margherita de la Clejani! Ce riscă vedeta, la 28 de ani, după ce a fost prinsă drogată la volan
Margherita din Clejani ar putea ajunge la dezintoxicare pentru a evita pedeapsa cu închisoarea

După ce a aflat de toate acestea, Viorica i-a făcut fiicei sale un scandal monstru și a avut nevoie de momente îndelungate pentru a se calma. La fel ca orice mamă îngrijorată, a luat măsuri pentru putea să își știe copii bine și în siguranță. Dar în ultimele luni Margherita pare să o fi apucat pe alte căi. Tânăra de 28 de ani ar putea să fie obligată să meargă la dezintoxicare după ce a produs un accident și a tamponat mai multe autoturisme. Odată ajuns la fața locului, echipajul de poliție care a preluat-o pe Margherita a constatat că tânăra era destul de incoerentă. Motiv pentru care i-a fost efectuat un DrugTest, iar mai apoi a fost dusă pentru recoltarea altor probe biologice. Toate acestea au arătat că avea cocaină în organism, un drog foarte popular în rândul celor bogați. Momentul în care a fost prinsă într-o astfel de stare la volan a avut loc în luna mai din 2020.

De curând, tânăra a aflat că va fi nevoită să meargă în spatele gratiilor pentru cinci ani, deoarece le-a oferit polițiștilor o declarație mincinoasă. Pe lângă doza de cocaină, ea consumase un adevărat cocktail de droguri, la care s-a adăugat și LSD. Pusă în fața probelor de necontestat, Margherita s-a văzut nevoită să recunoască adevărul, iar pentru a evita închisoarea ar putea fi obligată să meargă la dezintoxicare.

Riscă să fie internată într-o clinică de dezintoxicare, după ce a fost prinsă drogată la volan

“A recunoscut, însă, și de data aceasta a încercat să mintă, spunând că a consumat numai de două ori, Însă, amestecul de stupefiante pe care îl avea în sânge nu este al unui începător. Specialiștii spun că numai cineva al cărui organism este obișnuit cu drogurile de mult timp, ar fi putut suporta acel cocktail, care conținea și cocaină. Într-un final, a spus tot adevărul. Va ajunge, cu siguranță, la dezintoxicare. Probabil că avocatul a sfătuit-o să facă acest lucru, pentru ca judecătorul să fie mai indulgent. Dacă nu mergea ea din proprie inițiativă, oricum ar fi obligat-o instanța”, au povestit surse din anturajul familiei.

Urmăriți Impact.ro și pe