Lovitură cruntă pentru Dincă! Soția i-a cerut divorțul chiar înainte de Crăciun. Ce a făcut bărbatul, aflat în spatele gratiilor

Redacția IMPACT 15.01.2020, 17:10
Lovitură cruntă pentru Dincă! Soția i-a cerut divorțul chiar înainte de Crăciun. Ce a făcut bărbatul, aflat în spatele gratiilor

Cazul Caracal, care a uimit țara întreagă de luni bune se află încă în atenția publică. Dosarul a fost trimis în judecată astăzi, 15 ianuarie. Gheorghe Dincă va plăti pentru faptele sale, având la activ 8 capete de acuzare. Dar după ce a intrat după gratii, fostul mecanic auto a foste nevoit să se confrunte și cu divorțul de soție. Cum s-a ajuns aici?

Monstrul din Caracal a divorțat de soție

Monstrul din Caracal a divorțat oficial de soție, în luna decembrie a anului trecut, chiar înainte de Crăciun, potrivit surselor Impact. Elena, cea care era partenerade viață a lui Dincă a intentat actele de divorț în luna noiembrie 2019, iar intregul proces s-a finalizat o lună mai târziu, în decembrie 2019. Decizia de divorț se pare că a fost una de comun acord, realizându-se cu ajutorul unui notar.

Sursele au mai precizat că femeia a fost cea care a cerut divorțul, tocmai pentru a nu i se mai pune eticheta de ”soție de criminală”.
Elena nu își vizitase niciodată soțul de când a intrat în spatele gratiilor, după ce acesta le-a ucis pe cele două tinere din Caracal, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.
În această perioadă, Dincă nu a fost vizitat în pușcărie de niciun membru al familiei sale.

Daniela, fiica sa, cât și ceilalți doi băieți, au evitat să dea ochii cu tatăl lor, care acum este numit criminal de o țară întreagă.
De altfel, inclusiv soția sa, Elena, a refuzat să îl vadă pe Dincă. S-ar fi spus astunci că Monstrul din Caracal ar fi decis ca oamenii dragi să stea departe, pe cât posibil, de situația în care se află.

Elena Dincă, fosta soție a lui Gheorghe Dincă. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Elena Dincă, fosta soție a lui Gheorghe Dincă. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Refuzul ei vine, probabil și din faptul că în Elena, fostă Dincă a fost pusă la zid de părinții Alexandrei și ai Luizei, iar avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a mers pe ideea că femeia ar fi întâlnit-o pe Luiza Melencu, atunci când fata a fost sechestrată în casa groazei, în aprilie, potrivit acelorași surse.

”O să depun o upgradare a plângerii iniţiale contra familiei Dincă, în special a soţiei lui Dincă. Ea este cheia, din punctul meu de vedere ştie tot. Am urmărit ce a declarat, ce a făcut şi eu cred că s-a întâlnit cu Luiza acolo. Eu vă garantez că mint de sting toţi împreuna şi separat, nu am văzut tupeu mai mare în a minţi, mint într-un hal fără de hal. Într-o frază mint de trei ori sau se contrazic de trei ori. Declaraţia a durat câteva ore. Deci încep cu una, după ce li se pun întrbări vin cu o altă variantă, li se pune o întrebare încuietoare şi revin la prima, după care renunţă la celelalte două, trei şi vin cu a patra variantă”, a declarat Tonel Pop în cadrul unui interviu TV.

Legat de soția lui Dincă, s-a vehiculat în trecut și faptul că aceasta ar fi putut să fie părtașă la dispariția Alexandrei Măceșanu, iar vecinii susțineau atunci că aceasta s-ar fi aflat în curtea din locuința lor. Informația, însă, nu a fost confirmată oficial.

Urmăriți Impact.ro și pe