Loteria Română, anunț important! Când vor avea loc primele extrageri

Andrei Cezar 15.06.2020, 13:29

Odată cu intrarea în noua etapă de relaxare a unor măsuri, din 15 iunie, cazinourile și agențiile Loto din țară vor fi și ele redeschise. Loteria Română a anunțat și când vor avea lor primele extrageri, având în vedere că plata câștigurilor a fost suspendată pe data de 25.03.2020.

Când vor avea loc primele extrageri Loto 6/49

Românii care speră să dea lovitura vieții lor la Loto au motive de bucurie. Loteria Română a anunțat că, începând cu data de 15 iunie, agențiile din întreaga țară se vor redeschide treptat, iar prima extragere de după relaxarea măsurilor va avea loc în weekend-ul următor, mai exact duminică, pe 21 iunie.

De asemenea, se reia și plata câștigurilor, după ce, timp de aproape trei luni, a fost suspendată.

Condițiile în care vor funcționa agențiile vor fi speciale. Reprezentanții Loteriei Române anunță că: ”în agențiile loto vor exista panouri de plexiglas transparent (cu rolul de a separa operatorul de contactul direct cu jucătorii), benzi avertizoare de menținere a distanței de siguranță, dezinfectat pentru mâini pus la dispoziția jucătorilor și dezinfectant pentru suprafețele de joc.”

Loteria Română, anunț important! Când vor avea loc primele extrageri
Loteria Română, anunț important! Când vor avea loc primele extrageri

Ce reguli trebuie să respecte jucătorii

În plus, potrivit comunicatului Loteriei, angajații vor trebui să poarte măști de protecție, mănuși, dar și vizete, iar dezinfectarea agențiilor va fi făcută după un orar bine stabilit și afișat într-un loc vizibil pentru jucători.

De asemenea, cei care vor mege să-și încerce norocul, cumpărând bilete din agențiile loto, vor avea și ei de respectat câteva reguli: să respecte distanța de siguranță, să poarte mască de protecție facială și să-și dezinfecteze mâinile la intrarea în agenții.

”Este un moment așteptat de toți angajații Loteriei Române și, bineînțeles, de către toți jucătorii noștri, cărora le mulțumim pentru fidelitate și încredere. Am convingerea că împreună, jucători, angajați și colaboratori, vom duce mai departe, cu responsabilitate, tradiția Loteriei Române, una dintre cele mai vechi instituții românești, care aniversează anul acesta 114 ani de activitate. Indiferent de perioadele traversate, rolul social și misiunea Loteriei Române au rămas neschimbate: crearea fondurilor necesare finanțării unor proiecte de interes public național prin oferirea de jocuri sigure și responsabile.” – a spus Sebastian-Iacob Moga, directorul Loteriei Române.

Urmăriți Impact.ro și pe