Loredana Groza și Mickey Rourke, distracție cu palincă și gulaș într-o pădure de lângă Oradea. Românca s-a lăudat deja cu imaginile

Anca Manolica 17.02.2023, 19:36

Cunoscutul actor Mickey Rourke se află, în aceste zile, în România, pentru un nou film. Este vorba despre producția „21 de rubini”, cea a preotului orădean Ciprian Mega, care se filmează în prezent în apropiere de Oradea. Cum s-au cinstit Loredana Groza și celebrul actor cu palincă și gulaș. Filmarea a ajuns pe internet.

Mickey Rourke și Loredana Groza, cină cu gulaș într-o pădure de lângă Oradea

Filmările pentru producția „21 de rubini” au continuat joi, 16 ianuarie într-o pădure de lângă Oradea, înspre Săldăbagiu de Munte. Au fost trase cadre inclusiv cu scene de vânătoare, după cum a dezvăluit pe Instagram celebrul actor Mickey Rourke. La locație s-a aflat și artista Loredana Groza, care va cânta în film.

Aceasta a postat și ea imagini de la cina cu gulaș pe care au savurat-o în pădure membrii echipei de producție, precum și actorii. „The misterious forest” (pădurea misterioasă), spune artista într-unul dintre clipurile pe care le-a postat contul său de Instagram.

În cale mai apar și alți doi membri ai echipei, primii de la care află că în apropiere se servește o cină cu un preparat special. „Miroase a gulyás… Mi-ați făcut poftă! Chiar aveți gulyás aici?”, îi întreabă Loredana. „Da, îi duc lu’ domnu’ Mickey Rourke”, îi răspunde unul dintre bărbați.

Loredana Groza
Loredana Groza

Cântăreața a filmat în cursul zilei de vineri

Loredanei Groza i-a plăcut atât de mult preparatul specific ardelenesc, încât s-a și filmat în timp ce mânca. Rolul ei a intrat în „scenă” vineri, 17 februarie.

„Wow, am ajuns aici pe set la 21 de rubini și e prima mea întâlnire cu regizorul Ciprian Mega. Să fie într-un ceas bun! Doamne, ajută! Și, uite, un mare gulyás ce-i aici în mijlocul pădurii. Incredibil! Deja mă simt ca acasă, mulțumesc mult”, a spus aceasta, gustând apoi și dintr-un pahar de pălincă.

De partea cealalyă, Mickey Rourke a îmbrăcat joi seara o costumație de vânător și a avut ca „accesoriu” o pușcă pentru a filma o scenă în pădurea de lângă Oradea. În producția „21 de rubini”, el joacă rolul lui Mickey Mandovanis, un secretar de stat american care are tangențe cu țara noastră.

Celebrul actor a publicat pe contul său oficial de Instagram o imagine în această costumație, spunând că nu este un „vânător fericit”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...