Loredana Groza, luată la rost de fani. Imaginea care a stârnit controverse pe Instagram

Badea Violeta, Mirabela Năstase 23.07.2021, 10:24

Loredana Groza, luată la rost de fanii care îi urmăresc fiecare mișcare de pe contul de Instagram! Vedeta a pozat senzual, dar urmăritorii săi au observat un detaliu și au taxat-o imediat. Cum arată imaginea care a stârnit controverse pe Instagram!

Loredana Groza, luată la rost de fani

Loredana Groza a fost acuzată de către internauți, după ce a publicat o fotografie pe Instagram. Vedeta a primit critici dure din partea fanilor săi, care o acuză că s-a folosit de programul de editare Photoshop. Din păcate, Loredana a picat în penibil din cauza unei mici scăpări care este destul de vizibilă pe peretele din fundalul imaginii, dar și în zona picioarelor se pot observa câteva modificări.

Juratul de la X Factor este cunoscută pentru stilul său excentric și pentru îndrăzneala de care dă dovadă încercând diverse stiluri vestimentare, accesorii, coafuri și machiaje. Vedeta își ține de fiecare dată la curent fanii cu tot ceea ce face, dar nu de fiecare dată are parte de aprecieri. Nu este pentru prima dată când Loredana primește comentarii negative, ea a fost acuzată și în trecut că își modifică fotografiile.

„Vai de capul tau cum ai ajuns..

Esti penibilă

Dacă pozele tale nu sunt editate la maxim, atunci nu sunt ale nimănui.

Prea mult Photoshop”, sunt doar câteva dintre comentariile negative pe care fanii i le-au adresat vedetei.

Loredana Groza este acuzata de fani ca isi modifica pozele

Loredana Groza, desființată după ce a cântat cu maneliști

Loredana Groza este adesea criticată pentru aparițiile sale, dar și pentru piesele pe care le-a lansat cu mai mulți maneliști. Artistei i s-au aruncat vorbe grele după ce a lansat piesa „Fericire”, în colaborare cu nu mai puțin de 11 maneliști din România. Deși melodia a prins foarte bine la public și s-a clasat pe locul 1 pe Youtube, cântăreața nu a scăpat de gura fanilor.

Maurice Munteanu, jurat la emisiunea Bravo, ai stil!, este unul dintre cei care au criticat-o aspru pe Loredanei Groza. Acesta nu a fost încântat deloc de stilul vestimentar pe care l-a afișat vedeta în videoclipul piesei „Fericire”. Fashion editorul a spus despre artistă că este „nulă”.

Loredana Groza a reacționat imediat și le-a răspuns celor care o critică. Cântăreața a spus este o problemă de rasism față de artiștii cu care a ales să colaboreze.

„În pomul lăudat toată lumea aruncă cu pietre. E un moment istoric în muzică românească și pentru mine, de ce nu.(…) Când e ceva care iese din tipare, care poate șoca anumite spirite puritane, sau care cred că muzică pe care o ascultă ei e superioară, nu am cum să mă supăr.

Aici e o problema și de rasism. Sunt convinsă. E o mare parte a problemei. Unii nu pot să înghită lucrul asta. Dar foate mulți nu au de unde să știe că eu de foarte mult timp fac asta.”, a declarat vedeta în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...