Loredana Groza, înlocuită la emisiune din cauza ţinutelor extravagante. Şefii Antena 1 nu au mai rezistat (exclusiv)

Badea Violeta, Ana Ionescu 20.09.2021, 15:33

Loredana Groza este una dintre cele mai frumoase și apreciate cântărețe din țara noastră. Totuși, în ultima vreme a fost des taxată în mediul online pentru că și-a schimbat look-ul și alege să poarte ținute destul de îndrăznețe. Se pare că nu doar fanii sunt de părere că solista exagerează cu hainele extravagante, ci și șefii de la Antena 1. Iată ce au decis aceștia!

Loredana Groza ar putea fi înlocuită la emisiune

Loredana Groza, în vârstă de 50 de ani, este una dintre cele mai nonconformiste persoane publice din țara noastră. Vedeta nu traversează o perioadă bună. Zilele acestea, solista a dezvăluit că se confruntă cu câteva probleme de sănătate, dar se pare că nu este vorba despre ceva grav.

Din păcate, vedeta ar mai putea primi o lovitură. De data aceasta din parte șefilor de la Antena 1. Se pare că sunt șanse foarte mari ca Loredana Groza să fie înlocuită la emisiunea „Next Star”, din cauza ținutelor prea decoltate pe care obișnuiește să le poarte aceasta.

În ultima perioadă, solista a uimit pe toate lumea cu aparițiile sale. Vedeta este foarte activă și pe Instagram, acolo unde face furori cu fotografiile sale. Se pare că reprezentanții de la Antena 1 nu mai sunt dispuși să treacă cu vederea aceste derapaje și au decis să aducă o altă artistă în locul ei.

Surse din cadrul postului de televiziune au dezvăluit, în exclusivitate pentru playtech.ro, că au fost deja propuse trei soliste care ar putea să o înlocuiască.

„Se dorește să fie adus cineva din zona muzicii populare. Sunt trei vedete propuse, este vorba despre Maria Cârneci, Sofia Vicoveanca și Vlăduța Lupău”.

Loredana Groza a ajuns în grija medicilor de la ambulanță

Loredana Groza a publicat o fotografie, duminică, 19 septembrie, în ca se vedea că se află pe perfuzii. Vedeta nu s-a simțit bine și a cerut ajutorul medicilor de la ambulanță. Cântăreața a ținut să-i liniștească pe fanii săi și le-a transmis un mesaj în care le-a explicat că nu este ceva grav și că se simte bine.

„Mă simt mai bine. Vă mulțumesc pentru toată grija și sprijinul acordat. Toată dragostea și recunoștința mea”, a scris artista în dreptul imaginii.

Deși cântăreața nu a dezvăluit mai multe informații, sursele celor de la playtech.ro au mărturisit că a fost vorba doar de o cădere de calciu, de la oboseală.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...