Loredana Groza a exagerat. S-a pozat mai indecent ca niciodată, spun fanii. Foto

Ana Anitoiu 01.08.2021, 08:32

Loredana Groza a exagerat și s-a pozat mai indecent ca niciodată, după cum au atras atenția mai mulți fani ai ei. Cântăreața a stârnit un război pe internet, între cei care o critică pentru fotografiile prea excentrice publicate online și cei care îi iau apărarea și admiră felul în care arată la vârsta de 51 de ani.

Cum s-a fotografiat Loredana Groza

Aflată în mașină, Loredana Groza s-a fotografiat după ce și-a descheiat bluza galbenă de vară pe care o purta și și-a lăsat la vedere aproape tot bustul. Într-una dintre imagini ea își acoperă o parte din generosul decolteu doar cu mâna, în timp ce privește senzual către obiectiv.

Fotografiile au declanșat un val de reacții diametral opuse. ”Vai, ce căldură!”, a scris ea în descriere, în limba spaniolă. Deschideți galeria foto de mai sus!

”Ai luat-o razna pe cărare”, ”Văzând du-te mai nou nu știi dacă vezi o artistă sau o starletă de filme pentru adulți. Păcat”, ”Pune frână, gata.Te cunoaște o lume intreaga, nu ai nevoie de astfel de postări” și ”Sunteți o artistă desăvârșiă, foarte apreciată și iubită; de ce este nevoie să cădeți în acest penibil?!”, au fost câteva dintre comentariile critice

”Nu mai comentați aiurea că femeia arată de 10 ori mai bine ca una de 20 de ani din toate punctele de vedere. Superbă ca întotdeauna”, ”O adevărată regină” și ”Superbă ca de obicei. Vârsta este doar un număr”, i-au luat apărarea alte persoane.

Loredana Groza a exagerat. S-a pozat mai indecent ca niciodata, spun fanii. Foto
Loredana Groza

Loredana Groza, despre operațiile estetice

În ciuda faptului că în ultima perioadă o acuză foarte multe persoane că a exagerat cu intervențiile estetice, Loredana Groza susține în conitnuare că nu are nicio operație și niciun lifting. Vedeta a spus că nu ar avea timp de astfel de lucruri.

”Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a spus Loredana Groza la Antena Stars.

Anterior, Loredana Groza a spus că rețeta ei pentru a arăta bine este simplă și că trebuie să fie aplicată zilnic: sport, mâncare simplă și meditație. Ea a precizat că există suficiente soluții simple neinvazive în prezent pentru a nu avea nevoie să ajungă deocamdată la operații estetice.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...