Loredana Groza a dat lovitura! Câți bani a ajuns să câștige artista, după ce a semnat cu Antena 1

Iancu Andreea 08.07.2020, 19:44

Loredana Groza este o apariție efervescentă. O adevărată divă ce are în spate o carieră de mai bine de 34 de ani în muzică. Și cum era și normal, cântăreața este și una dintre cele mai avute artiste din țară. Se pare că diva câștiga în 2019 aproximativ 115.000 de euro din colaborările cu televiziunile.

Loredana Groza câștigă sume fabuloase

A urcat pe scenă încă de la vârsta de 16 ani și s-a făcut remarcată din prima, câștigând Festivalul Mamaia. De la începuturi și până în prezent au trecut mai bine de 34 de ani, în care artista a clădit o carieră spectaculoasă. Loredana este o adevărată artistă, care știe să se reinventeze, în ciuda trecerii timpului. Poate și de aceea, cântăreața a fost asociată cu Madonna.

Vocea, umorul și dezinvoltura au atras fanii ca un magnet. Dar și contractele. Astfel, diva a ajuns să câștige sume fabuloase de pe urma concertelor, dar și colaborărilor din televiziune. Fie că s-a aflat în postura de prezentator sau de jurat, Loredana a performat excepțional.

Vedeta are în cont sume uriașe, în urma concertelor și aparițiilor TV
Vedeta are în cont sume uriașe, în urma concertelor și aparițiilor TV

Jumătate de milion de euro pe an

În urmă cu un an de zile, Loredana se afla în postura de jurat în emisiunea “Vocea României”, de la Pro TV. Aici, vedeta aprecia talentul artistic al celor care se încumetau să participe la competiție. După despărțirea de Pro TV, Loredana a trecut în juriul emisiunii “Next Star” de la Antena 1. Astfel, ea și-a păstrat calitatea de jurat, însă de data aceasta copiii erau cei care îi ascultau sfaturile.

Potrivit playtech.ro, diva ar fi încasat un salariu cu 30% mai mare decât cel primit la Pro TV, ajungând astfel la suma de 50.000 de euro pe sezon.

Totodată, cele două firme deținute de divă se află pe profit. Cea unde încasează banii din concerte a raportat anul trecut un profit net anual de 43.000 de euro. Pe de altă parte, colaborările cu televiziunile i-au adus un profit net anual de 72.000 de euro. Așadar, câștigurile Loredanei se ridică la mai bine de 115.000 de euro. Având în vedere că impozitele și taxele sunt scăzute din aceste sume, putem estima cu ușurință că diva a câștigat mai bine de 500.000 de euro.

În prezent, vedeta face parte din juriul X Factor, show-ul de talente difuzat de Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...