Lora, surpriză uriașă pentru fanii ei. S-a pozat topless

Diana Dumitrache 10.07.2020, 08:55

Lora a depăşit pragul de 1,3 milioane de urmăritori pe Instagram şi a decis să îşi recompenseze fanii într-un mod cu totul special. Dar cine s-ar fi gândit că artista ar putea publica o asemenea fotografie?! E clar, iubita lui Ghenu vrea să ridice şi mai mult gradele din termometru.

Clipe de vis în paradisul numit Bali

Lora şi Ionuţ Ghenu, iubitul ei, se află de la începutul lunii martie în Bali. Cei doi amorezi au plecat iniţial pentru o vacanţă de două săptămâni. Pandemia de coronavirus, însă, le-a stricat toate planurile şi au rămas în “exil”.

Deşi a intrat în panică în clipa în care zborurile au fost interzise, cântăreaţa a povestit că în timp s-a obişnuit cu ideea. Astfel, a început să vadă partea frumoasă a lucrurilor, a meditat, ba chiar a filmat şi un videoclip pe frumoasa insulă indoneziană.

Am trăit în câteva luni cât alţii în 3 ani. Ne-am adaptat foarte bine, nu mai simţim disperarea aia să ne întoarcem acasă. Am găsit şi o trupă de coveruri într-un bar şi mă invită să cânt cu ei cu fiecare ocazie, a povestit artista.

Lora şi-a răsplătit fanii cu o fotografie de-a dreptul incendiară

Lora, surpriză uriașă pentru fanii ei. S-a pozat topless
Lora, surpriză uriașă pentru fanii ei. S-a pozat topless

Îndrăgita cântăreaţă a postat pe Instagram o fotografie de zile mari. Imaginea extrem de sexy a fost făcută în Bali special pentru fanii de pe reţeaua de socializare. Mai exact, Lora apare topless.

9 iulie, Bali, 2020 – când bucuria a fost de 1 milion 300 de mii de ori mai mare!!! Vă iubesc! Mulțumesc!, a scris frumoasa blondină.

Aşa cum era de aşteptat, internauţii au ţinut să o felicite pentru felul în care arata, dar şi pentru tot ceea ce face în muzică.

Cine este LORA şi cum a ajuns cunoscută

Pe numele adevărat Laura Petrescu, Lora are 38 de ani. Puţini sunt cei care îşi aduc aminte de începutul carierei blondinei. În 2004, aceasta participa la concursul Star Factory, organizat de Prima TV, iar doi ani mai târziu se înfiinţa formația Wassabi, sub îndrumarea lui Marius Moga.

În 2009, Lora alege să se retragă din trupă pentru a continua o carieră solo. După 8 luni, Lora participă la selecția națională pentru Eurovision cu piesa „Come Along”, interpretată în duet cu Sonny Flame. „Come Along” a obținut 10.000 de voturi, clasându-se astfel pe poziția a 7-a.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...