Lora se căsătoreşte cu Ghenu. Cine i-a dat de gol pe cei doi. „Ionuț e alesul”

Ioana Bucur 31.03.2022, 14:36

Se iubesc de șapte ani, marea întrebare a fost pusă, răspunsul dorit nu s-a lăsat așteptat și…nimic. Astăzi, fanii artistei au toate motivele să sărbătorească: Lora se căsătorește cu Ghenu! Cei doi au fost dați de gol, cât se poate de public, de unul dintre cei mai ve3chi prieteni ai cântăreței și tot la fel de celebru. Ce a spus despre planurile fericitului cuplu.

Lora se căsătoreşte cu Ghenu

Lora se pregătește să spună cel mai important „Da” din viața ei. După șapte ani de relație cu Ionuț Ghenu, se apropie momentul în care vor deveni, oficial, soț și soție.

,,Anul ăsta împlinim șapte ani de relație „non-stop”. Ne-am iubit și acceptat cu bune și rele și am avut un scop comun. Cât veți avea un scop, un ideal comun, veți fi meniți să fiți împreună”, a scris Lora pe rețelele de socializare.

Frumoasa artistă nu a făcut niciun anunț, până acum, însă „secretul” a fost scos la lumină de nimeni altul decât Horia Brenciu, de care o leagă o prietenie veche.

Înr-o postare publicată pe pagina sa de Facebook în care anunță un nou episod al podcastului său, „Lucruri simple”, Brenciu a dezvăluit că Lora se căsătorește cu Ionuț Ghenu. Cuplul avea planuri pentru nuntă de ceva vreme, însă au decis să amâne marele eveniment prin pricina restricțiilor impuse în cei doi ani de pandemie de Covid-19.

„Nu am cum să vă spun asta, decât direct: Lora se mărită! Ionuț e alesul! Despre nuntă, locație, precum și despre formidabilele clipe din viața artistică palpitantă a Lorei, vom povesti luni, la LUCRURI SIMPLE! Pregătiți-vă pentru un bibelou de episod!”, a scris Horia Brenciu.

Lora se căsătoreşte cu Ghenu. Cine i-a dat de gol pe cei doi. „Ionuț e alesul”

„Ne vom pune sufletele pe tavă”

Ediția va putea fi urmărită începând de luni, 4 aprilie, de la ora 18:00, pe canalul de YouTube al artistului. Până acum, pe pagina de Instagram a lui Horia Brenciu au apărut câteva mici fragmente din ediția ce o va avea pe Lora ca invitat.

„Luni, la LUCRURI SIMPLE, se întâlnesc doi prieteni vechi, Lora și subsemnatul! Amândoi ne vom pune sufletele pe tavă. Va fi un episod plin de emoții si amintiri!”, a scris cântărețul.

Nu ni se dezvăluie nimic despre nuntă, dar artista vorbește cu lacrimi în ochi despre perioada în care a participat la primul ei concurs de talente, difuzat la TV, primul său contact cu lumea muzicii. Au trecut aproape două decenii de atunci: „Dacă aș fi știut atunci ce știu acum…mai bine că nu știam așa multe despre visul ăsta. Mă bucur că am avut curajul să mă duc cu capul și cu talentul înainte. N-a știut nimeni că m-am înscris, mama m-a văzut direct la televizor. Am luat prima gură de industrie…”, povestește Lora.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...