Lora, mărturisiri dureroase despre mama sa şi relaţiile din trecut. „Ştia că nu e omul potrivit”

Cristian Cojocaru 08.02.2021, 18:09
Lora, mărturisiri dureroase despre mama sa şi relaţiile din trecut. „Ştia că nu e omul potrivit”

Lora este o persoană foarte discretă în general, însă acest lucru nu a oprit-o să vină cu câteva mărturisiri dureroase despre pierderea mamei sale precum și despre relațiile din trecut. Greutățile pe care le-a întâmpinat de-a lungul anilor au transformat-o în femeia puternică de astăzi.

Lora face mărturisiri dureroase despre viața sa

Lucru rar întâlnit la Lora, aceasta a decis să își deschidă inima, povestind despre lucruri mai puțin știute din viața ei. Deși a avut parte de multe greutăți de-a lungul vieții, artista nu s-a lăsat bătută și a mers mai departe, înfruntând fiecare obstacol. La doar patru ani, suferea una dintre cele mai mari pierderi din viață, tatăl său.

A ales să muncească din adolscență și a trecut cu bine și după gravul accident de mașină. Anul trecut, a suferit foarte mult atunci când mama ei s-a stins din viață. Toate acestea însă, a făcut-o să vadă partea plină a paharului, să învețe lecțiile și să meargă mai departe, transformând-o într-o  femeie puternică. Întrebată despre mama ei și amintirile cu aceasta, artista a povestit:

”Nu aș putea alege o singură amintire. Îmi lipsesc mesajele ei după fiecare apariție a mea, îmi lipsesc inimioarele pe care mi le trimitea mereu pe Instagram, îmi lipsesc discuțiile cu ea, râsul, sfaturile. Avea un al șaselea simț de speriat, citea omul dintr-o privire, nu s-a înșelat niciodată, dar nu a insistat când a văzut că-mi doresc un lucru, deși știa că nu e om potrivit.” povestește pentru Viva!

Lora povește cum mama sa, a lăsat-o să își trăiască fiecare greșeală
Lora povește cum mama sa, a lăsat-o să își trăiască fiecare greșeală

 Cea mai importantă lecție pe care a primit-o

Lora povește cum mama sa, a lăsat-o să își trăiască fiecare greșeală dar și cum prima cremă a făcut-o cu ajutorul ei.

”M-a lăsat să-mi trăiesc greșelile. Nu am să uit niciodată când ținea prima mea cremă în mână, cremă făcută cu ajutorul ei și inspirată de ea. Am ales nuanța roz, care simbolizează lupta împotriva cancerului la sân, și sfera, pentru a reprezenta sânul, și i-am dedicat-o. Nu am să uit cum plângea de fericire și cât de mândră a fost când a văzut că nu au fost doar vorbe, eu chiar am făcut ceea ce am promis. Cred că a fost momentul când ea a primit confirmarea că eu sunt o femeie puternică și că voi fi bine, indiferent ce se va întâmpla. M-a pregătit din timp pentru plecarea ei și mi-am dat seama târziu”, a mai adaugat artista.

Întrebată care este cea mai importantă lecție primită de la mama sa, Lora a afirmat că a fost îndrumată să fie o femeie independentă.

”Să fiu independentă. Mama mea a fost o feministă, dar în sensul bun al cuvântului. Ea a vrut ca eu să fiu o femeie independentă care nu depinde de un bărbat, să am banii mei, să am casa mea. Nu știi ce îți rezervă viața, așa că e bine să nu depinzi de nimeni. A construit la mine fără să-mi dau seama. Mama mă iubea când mă vedea feminină, senzuală și cu vorbele la mine.”, relatează Lora.

Urmăriți Impact.ro și pe