Lora, însărcinată? Cove a dat-o de gol pe fosta prezentatoare de la Vorbeşte lumea: „Treburi serioase”

Iancu Andreea 14.06.2021, 13:24

După ce Lora a decis să se retragă de la cârma emisiunii Vorbește lumea de la Pro TV, gurile rele s-au grăbit să afirme că vedeta ar fi însărcinată. Artista a motivat totuși absența sa din cadrul echipei prin faptul că își dorește să se ocupe de proiectele sale personale, nicidecum că ar aștepta un copil. Cel care pare să o fi dat însă de gol pe fosta prezentatoare este Cove. Amfitrionul de la Pro TV a făcut o dezvăluire care lasă loc de interpretări.

Ce a spus Cove despre fosta sa colegă. Ar putea Lora să fie însărcinată?

Prima ediție a matinalului de la Pro TV a adus o mulțime de surprize pentru telespectatori. Dincolo de apariția unei noi prezentatoare alături de Cove, a revenit în platoul emisiunii Viviana Sposub, bruneta ținându-se aproape un an de zile departe de camerele de filmare. Pentru că bruneta l-a provocat pe Cove să facă un plank, exercițiu în care prezentatorul ar fi trebuit să își mențină echilibrul încordându-și mușchii în timp ce stătea întins, sprijinit doar în antebrațe și picioare, acesta pare să fi scăpat un porumbel. Cove și-a amintit de fosta sa colegă, Lora, despre care a lăsat să se înțeleagă faptul că ar fi însărcinată. Dincolo de piciorul luxat care o împiedicase pe artistă să facă unele mișcări, prezentatorul a menționat și existența unei sarcini.

Lora avea probleme mai mari: picior luxat, copil. Treburi serioase, a spus Cove zâmbind, la Vorbeşte lumea.

Lora, insarcinată? Ce spune Cove despre fosta sa colega
Viviana Sposub, alături de Cove, din nou la Vorbește lumea

Echipa Vorbește lumea s-a extins, în sezonul de vară

Pentru că prezentatorul emisiunii rămăsese fără parteneră, producătorii emisiunii s-au gândit să o readucă în fața camerelor pe Sore, prima dintre prezențele feminine ale formatului de la Pro TV. Astfel, artista a revenit pe micile ecrane în postura de prezentator, cu emoție și bucurie în același timp pentru această nouă provocare.

Mă bucur foarte tare să fac parte, din nou, din echipa Vorbește Lumea. Mă leagă multe amintiri de începutul acestei emisiuni, când am făcut parte din echipă pentru prima dată. Am mare încredere în gașca noastră frumoasă, abia aștept distracția zilnică alături de ei și îmi doresc să aducem soarele cu noi, în fiecare dimineață, a declarat Sore, la revenirea în emisiune, potrivit unui comunicat oficial.

În plus, noua formulă a emisiunii a pregătit noi surprize pentru fanii matinalului. După revenirea lui Sore și a Vivianei Sposub, noi nume urmează să facă parte din formatul de la Pro TV. Astfel, Theo Rose va da tonul distracției, iar ei i se vor alătura Veve și Coțofană.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...