Lora, înlocuită la Vorbește lumea? Cine a apărut, astăzi, la Pro TV, alături de Cove

Iancu Andreea 18.03.2021, 14:18

Ediția de astăzi a emisiunii de la Pro TV s-a desfășurat într-o formulă neobișnuită. Lora a fost înlocuită de o altă vedetă, iar Cove a explicat care este motivul pentru care artista lipsește de la „Vorbește lumea”. Prezentatorul a dezvăluit ce s-a întâmplat cu colega sa de emisiune.

Lora, înlocuită la Vorbește lumea? Care este motivul absenței sale

Fanii emisiunii de la Pro TV au avut surpriza de a descoperi că Lora nu a apărut alături de colegul său în ediția de astăzi. Având în vedere că prezentatorul a avut un alt ajutor, mulți s-au grăbit să afirmă că Lora ar fi fost înlocuită la Vorbește lumea, însă Cove a făcut lumină cu privire la această situație. Prezentatorul a dezvăluit care este motivul pentru care artista nu se află în emisiune alături de el, locul ei fiind luat pentru moment de Anna Lesko. Frumoasa moldoveancă și-a arătat talentul în bucătărie, gătind diferite preparate din Republica Moldova, țara sa natală.

Din păcate, astăzi nu va fi și Lora alături de noi, este bolnăvioară. Lora, multă sănătate și îți promit că mâine, când vei reveni, îți voi face o primire epocală, a anunțat Cove, la ProTV.

Glumeț din fire, Cove a încercat să destindă atmosfera și a făcut o remarcă la adresa celor două prezentatoare de la „Vorbește lumea”, Adela și Lora. În timp ce despre Adela se cunoaște faptul că s-a retras pentru a se concentra asupra sarcinii cu cel de-al treilea bebeluș, despre Lora s-a aflat că este o problemă de sănătate, prezentatorul insinuând că și pentru Anna ar putea să apară schimbări.

Adela este acasă, însărcinată, Lora este tot acasă, bolnavă, rămâne de văzut ce se întâmplă mâine cu Anna, a afirmat Cove.

Anna Lesko, în locul Lorei, la Vorbește lumea
Anna Lesko, în locul Lorei, la Vorbește lumea

Artista a dat de bănuit că ar putea fi însărcinată

Fanii Lorei au trecut prin momente de emoție după ce artista le-a dat de bănuit cu privire la o posibilă sarcină. Cântăreața a recunoscut că are grețuri matinale, iar acest fapt i-a trimis pe toți cu gândul la apariția unui bebeluș în viața vedetei. Astfel, artista ar fi urmat tradiția Adelei, care a tot lipsit din emisiunea de la Pro TV pe măsură ce a dat naștere micuților săi. Totuși, Lora a clarificat situația și a explicat care este motivul real pentru care se simte rău. După ce o lungă perioadă de timp a consumat carne și produse animale, Lora a decis să devină vegetariană.

Am făcut o prostie, am mâncat ce nu trebuia. Mi-am stricat regimul alimentar, am început cu brânzică, cu dulce, cu o bezea… Am exagerat și m-am trezit greu azi dimineață!, i-a mărturisit atunci Lora lui Cove, la Vorbește Lumea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...