Lora începe să piardă bani din motive medicale. O fotografie ciudată cu artista a ajuns pe rețelele sociale

Elena Avramescu 23.07.2022, 10:35

Îndrăgita artistă Lora și-a îngrijorat fanii după ce a postat o poză pe social media, în care anunța că este nevoită, cu părere de rău, să-și anuleze concertele programate zilele acestea. Cântăreața se confruntă cu câteva probleme de sănătate, pe care încearcă să le rezolve cât mai curând, astfel că acum se află sub tratament.

Probleme de sănătate pentru Lora

Din nefericire, aniversarea zilei de 40 de ani a Lorei este umbrită de problemele de sănătate cu care se confruntă în prezent. Urma să sărbătorească acest lucru alături de fanii ei, în concerte, însă pe ultima sută de metri a trebuit să fie anulat totul din motive medicale.

Decizia a fost luată după ce s-a consultat pe îndelete cu medicul ei, astfel că și-a anulat concertele pe care le avea în Câmpulung Muscel și Zărnești în acest weekend. Cântăreața și-a informat fanii de acest aspect pe social media, spunând că îi pare extrem de rău, însă a venit și cu promisiunea că îi vedea săptămâna viitoare, fără să dea detalii extra.

„Dragilor, din motive medicale nu mai pot susține concertele programate în acest weekend în Câmpulung Muscel și Zărnești. Îmi pare rău! Ne vedem data viitoare!”, a fost anunțul făcut de Lora pe paginile de socializare.

După câteva ore, Lora a postat un clip video în care apare cu prietenele ei, iar artista a putut să fie zărită în timp ce purta o mască specială de protecție. În dreptul postării a decis să dea mai multe explicații cu privire la starea ei de sănătate și problemele cu care se confruntă.

Astfel că artista are ceva probleme cu vocea, de aceea medicul i-a recomandat repaus vocal vreme de cinci zile. Sunt șanse, totuși, să fie vorba de ceva mai mult, poate o răceală mai puternică, ținând cont că artista primește tratament injectabil.

„Eu joc mima următoarele 5 zile, că n-am voie să vorbesc. O am pe @dianamihai, pe care noroc că o iubesc, că altfel injecțiile din posteriorul meu ar fi mult mai dureroase decât sunt.”, a mai dezvăluit cântăreața într-un alt InstaStory.

Lora incepe sa piarda bani din motive medicale
Lora cu o masca pe fata

Lora și-a amânat iar nunta cu Ionuț Ghenu

Este a doua oară când Lora ia decizia de a-și amâna nunta cu Ionuț Ghenu, iar fanii au fost puși pe gânduri. Însă motivul este destul de simplu, acesta fiind legat de războiul din Ucraina. Prima oara, nunta celor doi a fost amânată din cauza pandemiei de Covid-19, care le-a stricat complet planurile.

Astfel că după ce au așteptat vreme de doi ani ca să treacă pandemia, Lora se teme de conflictul militar declanșat de Rusia în Ucraina, astfel că a decis să mai amâne puțin marele eveniment.

„Nunta? Nu știm când anume va fi! Am amânat-o iar. Nu vrea să mă mărit în anul războiului. A fost pandemia, acum e războiul, tot timpul intervine câte ceva în viața asta.

Nu mai știi ce să crezi și ce planuri să-ți mai faci în lumea asta plină de surprize! Mai așteptăm, avem răbdare“, a spus Lora, luni seară, la premiera filmului „Secretul lui Zorillo“, unde a venit însoțită de iubitul ei, Ionuț Ghenu.

Ionuț și Lora și-au început povestea de iubire în urmă cu 7 ani, fiind implicați într-un mare scandal, când artista a fost acuzată că i-a „furat“ iubitul celei mai bune prietene, actrița Doinița Oancea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...