Lora, îmbrăcată în negru la emisiune. Vedeta a recunoscut tot: „Este cea mai grea zi din viaţa mea”

Ana Anitoiu 26.01.2021, 14:06

Lora venit îmbrăcată în negru la ediția de marți a emisiunii ”Vorbește lumea” de la Pro TV, unde a înlocuit-o, în calitate de coprezentatoare, pe Adela Popescu, după ce artista a decis să se retragă, anunțând că a rămas însărcinată pentru cea de-a treia oară. Motivul ținutei sobre a fost explicat de vedetă, pe internet.

De ce a venit Lora îmbrăcată în negru la emisiune. Mesaj emoționant

Splendidă ca-ntotdeauna, Lora, noua coprezentatoare de la ”Vorbește lumea”, a ales pentru această ediție a emisiunii o ținută complet neagră, formată din pantaloni scurți, top și sacou cu nasturi mari, alături de un accesoriu de păr, tot negru. Artista a publicat o poză pe internet în care afișează un zâmbet trist și a explicat că modul în care a ales să se îmbrace n-a fost deloc întâmplător.

”26 ianuarie 2020 a fost cea mai grea zi din viața mea, dar astăzi, 26 ianuarie 2021 mă voi lăsa încărcată de energia voastră bună și îmi voi imagina că mama este undeva în rai și se uită la emisiune. Te voi iubi mereu, mama!”, a scris Lora, pe contul ei de Instagram, alături de hashtag-ul ”un an fără mama”.

Lora, imbracata in negru la emisiune. Vedeta a recunoscut tot Este cea mai grea zi din viata mea
Lora si mama ei

Tragedii în viața Lorei. ”A fost unul dintre cei mai mari fani ai mei”

Până la vârsta de 37 de ani, Lora, acum în vârstă de 38 de ani, a pierdut trei persoane dragi. Dacă în urmă cu un an a murit mama ei, la finalul unei lupte cu cancerul, anterior, chiar în ziua în care și-a filmat primul ei videoclip ca artist solo, a decedat bunica ei. Tatăl ei, doctor specialist chirurg urolog, renumit în Moldova, a murit atunci când cântăreața avea doar patru ani. El și-a dorit mult ca ea să cânte.

”Bunica mea a fost unul dintre cei mai mari fani ai mei. Ea şi-a dorit foarte mult ca eu să devin artistă şi mereu îmi spunea că sunt foarte bună. Mama îşi dorea să fiu medic sau avocat. Îmi spunea că aş fi fost un avocat foarte bun, dar am iubit prea mult muzica. Atunci când am înregistrat primul videoclip din cariera solo şi, înainte să filmez primul cadru, am primit un telefon de la fratele meu să-mi spună că a murit bunica mea. A fost un moment foarte greu, dar am ştiut că de acolo de unde se va duce ea mă va ajuta să am o carieră frumoasă”, a povestit ea.

Lora, mesaj sfâșietor, în urmă cu un an

Lora i-a fost alături mamei ei pe parcursul luptei pe care femeia a dat-o cu cancerul la sân. Cântăreața a însoțit-o chiar și în Istanbul, unde mama ei a fost operată, în speranța că va putea scăpa de boală. Acolo, artista a primit consiliere psihologică, după ce a fost văzută plângând în spital, pe durata intervenției chirurgicale. Când cea care i-a dat viață a pierdut lupta cu maladia cumplită, vedeta a publicat un mesaj sfâșietor.

”«Cine are părinţi, pe pământ nu în gând/ Mai aude şi-n somn ochii lumii plângând..” Drum lin mama scumpă… Ai plecat cu jumătate din inima mea”, a scris Lora, citând versuri din poezia ”Repetabila povară” a lui Adrian Păunescu, după ce și-a pierdut mama din cauza cancerului la sân.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...