Lora îi dă replica Doiniţei Oancea. Ce i-a transmis vedeta fostei iubite a lui Ionuţ Ghenu

Badea Violeta 06.11.2021, 12:23

Războiul dintre Lora și Doinița Oancea este departe de a se fi încheiat. Deranjată de ultimele declarații ale actriței, iubita lui Ionuţ Ghenu i-a dat replica acesteia în mediul online. Iată ce mesaj i-a transmis Lora brunetei.

Lora, replică după ultimele declarații ale Doiniței Oancea

Recent, Doinița Oancea a fost invitată la „Teo Show”. La un moment dat, prezentatoare de la Kanal D a întrebat-o pe frumoasa actriță pe cine ar salva dintre fostul ei iubit şi actuala lui parteneră dacă ar veni sfârşitul lumii.

„O întrebare bună… I-aş salva pe amândoi dacă aş putea. Dar aş salva bărbatul să ducem specia umană mai departe. Ce făceam cu Lora dacă o salvăm?! Nu aveam ce… Nu îmi place subiectul, e un subiect îngropat.

S-a încercat să fiu din nou atrasă în nebunia asta, dar refuz să fac asta! Recent, am auzit nişte discuţii şi nu mi-au plăcut. Nu am nimic personal cu ei, să fie sănătoşi, să îşi trăiască viaţa. Nu mă interesează dacă sunt fericiţi, trişti…”, spunea Doiniţa Oancea la „Teo Show”.

Ulterior, Lora nu s-a mai abținut și a ținut să-i dea replica fostei iubite a lui Ionuţ Ghenu. Vedeta a publicat un filmuleţ pe o reţea de socializare, iar pe fundal se aude un mesaj care pare sa o vizeze pe Doinița Oancea.

„Singurul meu regret este că nu le-am spus oamenilor să se ducă naibii.”, se aude pe fundalul videoclipului postat de frumoasa blondină.

Lora, replica pentru Doinita Oancea
Lora, replica pentru Doinita Oancea

Lora, adevărul despre relația cu Ionuţ Ghenu

Recent, Lora a fost invitată în podcastul lui Cătălin Măruță. Cântăreața a vorbit despre începuturile relației cu Ionuț Ghenu. La vremea aceea, foarte multe persoane au acuzat-o pe blondină că a despărțit-o pe prietena ei de iubit.

„Când am început să vorbim mai mult. Era un an foarte nasol. Aveam două emisiuni TV și am avut peste 130 de concerte în anul acela, în 2014. Problemele personale ne-au făcut să vorbim. Era un fel de terapie de grup. M-am apropiat în perioada aia foarte tare și cu dansatoarele.

În momentul în care ești prieten cu un alt om, tu vezi nedreptățile din viața lui altfel. Când tu știi niște chestii nu mai vezi superficial. El era într-o relație, dar era și nu era. (…) Doinița nu era prietena mea. Așa a apărut, dar nu era așa. Eu am vrut să fim prietene.

Lumea m-a condamnat că ea a vrut să facă niște lucruri, dar asta e treaba ei să le ducă. Eu eram la Antena 1 atunci. Ajungeam acasă lunea. Totul s-a întâmplat în 2014 și eram măritată din 2012. Era pe final de căsnicie”, a spus solista.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...