Lora fuge din România. Pleacă imediat după Revelion. „Te-am pupat”

Stan Filon, Anca Lupescu 29.12.2022, 15:27

Lora s-a decis să părăsească România! Îndrăgita artistă va pleca imediat după noaptea de Revelion, care va fi una foarte încărcată pentru ea. Are mai multe concerte, așa că nu prea va avea timp să sărbătorească trecerea în nou an și va fi probabil pe drumuri, între două spectacole.

Lora fuge din România

Lora vrea să plece din România! Artista a mărturisit cu mâna pe inimă că va pleca imediat după noaptea de Revelion, sătulă probabil de vremea urâtă de afară. Vrea să se relaxeze la mare, la soare, unde să stea mai mult în bikini, mai ales că arată și într-un mare fel îmbrăcată astfel.

Cântăreața a spus că a ales să plece în Bali, unde va sta luni de zile, mai exact până pe dat de 31 mai! Așadar, Lora va reveni în țară la vară! Artista a acordat recent un interviu în care a vorbit despre planurile sale, dar i despre relația frumoasă pe care o are cu Ionuț Ghenu, pe care îl descrie ca fiind cel mai bun prieten al său.

Lora fuge din Romania
Lora fuge din Romania

Foarte ocupată de Revelion

„Cântăm, Revelionul o să fie o noapte interesantă, că am mai multe locații și mai multe cântări în locațiile alea, o să fie interesant să mă țină bateriile. Și apoi pe 5 ianuarie plec în Bali. Și cât stau? Trei luni, te-am pupat! Ne întoarcem pe 31 mai! E o perioadă mai liberă în România cu concerte și cu anumite chestii, dar și acum îngraș porcul în ajun și mă duc frumos în Bali, că avem prieteni care ne așteaptă!”, a declarat Lora pentru cancan.ro.

Despre relația de opt ani pe care o are cu Ionuț Ghenu are numai cuvinte de audă. Chiar dacă s-a mai scris prin presă că ar fi fost la un pas de despărțire, iată că Lora neagă toate zvonurile și spune că se înțelege perfect cu partenerul său de viață, care i-a fost mai întâi cel mai bun prieten.

„E foarte ciudat, e vorba că ne-am dezvoltat așa de fain încât există un grad din ăsta de dependență. Și acum că sunt fără el, tot am impresia când văd ceva, vrei să mai bârfești un pic, vreau să mă întorc la el și nu e, mă! Mă oftic așa un pic și sunt puțin tristă. Dar când mă duc acasă, ce am reținut înseamnă că a fost OK.

„El e prietenul meu cel mai bun”

Avem o relație frumoasă, nu poți să faci pronosticuri pe viitor, îmi doresc să ne țină până la adânci bătrâneți. Dar indiferent, este cea mai frumoasă relație pe care am avut-o și pe care am putut să mi-o imaginez vreodată. În primul rând, eu sunt cu prietenul meu cel mai bun. El e prietenul MEU cel mai bun, ca să nu existe dubii. Nu a fost prietenul altcuiva cel mai bun, a fost prietenul meu cel mai bun.

Noi am fost cei mai buni prieteni și e cel mai complicat știi ce? E greu să ieși din friendzone! E un anumit moment când plânge pe umărul tău și dacă tu nu știi momentul ăla, în momentul ăla dacă nu ai un pic de curaj să fii mai mult decât prieten, n-o să fii niciodată. Și o să rămâi prieten! Bine, e complicat, trebuie să vrea și ea”, a mai mărturisit Lora pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...