Lora face furori cu noul look. Cântăreaţa arată mai bine ca niciodată. Imaginile astea o dovedesc

Iancu Andreea 20.01.2022, 17:49

Frumoasa artistă radiază în ultima perioadă. Lora și-a surprins fanii după ce a apărut cu noul său look, cântăreața dezvăluind ce surpriză le pregătește urmăritorilor săi. Vedeta, care a renunțat să mai apară la televizor, în cadrul matinalului de la Pro TV, pare să își fi regăsit energia pentru a-și duce la bun sfârșit proiectele personale. Toți cei care o cunosc au lăudat-o pentru forma fizică de admirat, din ultima perioadă.

Lora își afișează noul look pe internet. Cum și-a surprins fanii

Finalul de an a venit cu forțe proaspete pentru Lora. În ciuda situației dificile pentru artiști, generată de pandemie, cântăreața a reușit să se organizeze și să devină cea mai bună versiune a sa. Lora a împărtășit cu admiratorii săi faptul că a renunțat la fumat încă din toamna anului trecut, optând să își canalizeze energia pe propriile proiecte, după încheierea contractului cu Pro TV. În plus, recent, Lora și-a surprins fanii cu noul look, care i se potrivește de minune.

Vedeta a dezvăluit chiar din ultimele zile ale lui 2021 că urmează să lanseze o nouă melodie, „Loc de 2”, piesă pentru care a filmat inclusiv un videoclip. Pentru că își ține fanii pe jar, Lora a decis să le ofere câteva cadre din noul proiect, astfel că o serie de clipuri video au apărut pe contul său de Instagram. Cântăreața s-a afișat cu noua sa tunsoare și un machiaj special realizat pentru noua piesă. Urmăritorii săi au apreciat extrem de mult apariția vedetei, mărturisind că sunt nerăbdători pentru lansarea sa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LORA (@loraofficial)

Cântăreața a semnat un contract important, după plecare de la Pro TV

Noul an i-a adus succes pe plan profesional frumoasei artiste. În ciuda faptului că mulți dintre fanii săi s-au întristat după plecarea sa de la „Vorbește lumea”, Lora a promis că se va concentra pe muzică și pe proiectele sale personale. Și s-a ținut de cuvânt. Cântăreața pregătește noi piese în cariera de artist, în timp ce afacerile personale înfloresc.

Lora este antreprenor, având mai multe produse cosmetice dedicate femeilor, pe care le promovează. Totodată, artista este și influencer, bucurându-se de numeroase campanii în mediul online, pe rețelele de socializare, dar și la TV. De curând, mulți au recunoscut-o în cadrul uneia dintre cele mai cunoscute case de pariuri, într-un spot publicitar, aceasta fiind cel mai nou contract al vedetei, potrivit playtech.ro.

„Am primit cu deschidere propunerea Betano de a deveni ambasadorul platformei de cazinou online a brandului. Activând şi eu în sfera divertismentului, ne-a fost foarte uşor să ne identificăm valorile comune – calitate, performanţă, diversitate. Sper să îi inspir pe cât mai mulţi pasionaţi de lumea cazinoului online să descopere multiplele posibilităţi de petrecere a timpului liber într-un mediu sigur, cu jocuri pentru toate gusturile şi preferinţele”, a transmis Lora.

Îmbrăcată într-o rochie lungă, extrem de elegantă, cântăreața apare în noua reclamă pentru Betano, casă de pariuri și cazinou online. Lora nu este însă prima vedetă din România care a semnat o astfel de colaborare. Și Narcis Răducan, Ciprian Marica şi Simone Tempestini au colaborat cu această companie.

Urmăriți Impact.ro și pe