Lora de la Vorbește lumea trece printr-o problemă medicală serioasă. Cum a apărut la emisiunea de la Pro TV

Ana Ionescu 14.05.2021, 11:21
Lora de la Vorbește lumea trece printr-o problemă medicală serioasă. Cum a apărut la emisiunea de la Pro TV

Lora a uimit astăzi, 14 mai, cu apariția ei la emisiunea Vorbește Lumea, unde este coprezentatoare alături de Cove. Artista a avut parte de un incident și a ajuns de urgență la spital. În ciuda acestei probleme, cântăreața nu a stat acasă și a preferat să vină la emisiune, deși trece printr-o problemă medicală serioasă.

Cum a apărut Lora la Vorbește Lumea

Lora a uimit telespectatorii astăzi, în momentul în care a apărut la emisiunea Vorbește Lumea. Artista s-a accidentat în timpul unei filmări la un videoclip pe care îl realizează în aceste zile și a ajuns la spital. I s-a fisurat un os de la piciorul drept, iar acum este nevoită să poarte orteză. Lora a stat toată emisiunea pe un scaun.

 ”Am dat bine cu stângul, când a fost să dau și cu dreptul am dat prea tare. Mi s-a fisurat osul, e doar o bucățică fisurată, nu e ceva grav”, a mărturisit Lora.

Cove a încercat să facă haz de necaz și, în stilu-i caracteristic, a făcut o glumă spunând că mereu ajunge să fie părăsit de femei.

”Așa îmi fac mie toate femeile cu care prezint, ba mă părăsesc pentru că sunt însărcinate, ba se accidentează”, a glumit Cove.

Lora de la Vorbeste Lumea trece printr-o problemă medicala serioasa. Cum a aparut la emisiunea de la Pro TV
Lora de la Vorbeste Lumea trece printr-o problemă medicala serioasa. Cum a aparut la emisiunea de la Pro TV

Lora, mai multe probleme de sănătate de-a lungul anilor

Lora s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate de-a lungul anilor. La un moment dat, artista a fost suspectă de cancer. Mai exact, în anul 2013 artista a ajuns la un spital din Turcia, unde a făcut mai multe investigaţii.

„Toţi avem în viață perioade în care simţim că nu mai putem şi nu ştim încotro s-o apucăm. În aceste momente e bine să avem lângă noi oameni de încredere, care ne dau energie şi putere. A existat un astfel de moment şi pentru mine, unul de cumpănă, când credeam că problemele mele de sănătate sunt mult mai grave decât au fost, de fapt. Atunci am cunoscut-o pe Eva Pavel, o profesionistă, un om cu suflet uriaş, care a rezonat imediat cu nevoile mele şi nu a ezitat să mă ajute să găsesc cele mai bune soluţii. Împreună am analizat toate opţiunile de tratament şi am ales varianta care mi s-a potrivit.

Atunci am conştientizat cât de important e omul de legătură dintre pacient şi doctor, omul care, practic, preia totul pentru ca tu să fii bine, liniştit, să ai mintea limpede şi să te poți concentra pe sănătatea ta. Acum sunt bine, iar acest lucru i se datorează şi Evei”, mărturisea Lora în urmă cu câţiva ani.

Urmăriți Impact.ro și pe