Lora a uimit pe toată lumea cu anunţul. „Am adoptat-o”

Nicu Stan 18.10.2021, 11:57

Lora și Ionuț Ghenu au decis să părăsească Bucureștiul în weekendul care tocmai a trecut, astfel că au făcut o excursie la Rezervația de Urși din Zărnești, Brașov. Nu au ajuns acasă la fel cum au plecat. Pe cine a adoptat celebra cântăreață, vedeți în rândurile de mai jos. Nici Ionuț Ghenu nu s-a lăsat mai prejos, a adoptat și el pe cineva.

Lora și Ionuț Ghenu au apelat la adopție. ”Am adoptat-o pe Betsy….”

Lora și Ionuț Ghenu, iubitul ei, au vizitat Rezervația de Urși din Zărnești, județul Brașov, în weekenul trecut. Astfel, Lora a adoptat o ursoaică abuzată. Betsy a fost adusă din Europa după ce a fost parte dintr-un circ din America.

La rândul lui, după cum spune Lora, Ionuț Ghenu a adoptat și el ceva de la Zărnești, dar nu animal.

Betsy, ursoaica adoptata de Lora
Betsy, ursoaica adoptata de Lora

Ce a ”adoptat” Ionuț Ghenu de la Zărnești

”Azi am fost la rezervația de urşi din Zărneşti @libearty_bear_sanctuary şi am adoptat-o pe Betsy. A fost luată din Europa şi folosită la un circ în America. Betsy a fost abuzată, hrănită doar cu fast-food şi are probleme cu stomacul. Stă retrasă în pădure, nu îi plac oamenii. Ionuț a adoptat-o pe Dasha, o ucraineancă de 23 de ani, Sonia pe Andi şi Cristian pe King. O Duminică minunată!”, a scris Lora pe pagina proprie de Instagram.

Pe de altă parte, Lora a vorbit despre copii, nu de adoptat, ci despre ce ar vrea să aibă. Astfel, cântăreața s-ar bucura, atunci când va decide să rămână gravidă, și băiat și fetiță.

Lora și Ionuț formează un cuplu de mai bine de 4 ani, astfel că artista spune că în Ionuț a găsit partenerul alături de care se vede devenind mamă. Astfel, Lora a dezvăluit că își dorește foarte mult să devină mămică și că își dorește și fetiță și băiețel.

”Ăsta cred că e cel mai mare defect al meu, încep să îl simt ca pe un defect, că pun cariera pe primul loc. Cred, cumva, că asta ar fi ordinea firească a lucrurilor. Să faci o casă într-un anumit fel, să fie totul pregătit perfect și după aceea să vină copilul. Dar vorbesc cu foarte multe femei care îmi spun să nu mai fac asta, pentru că nu are sens. Vin toate când trebuie să vină, nu trebuie să mai amân formarea unei familii”, a spus Lora.

Urmăriți Impact.ro și pe