Lola de la Survivor, accident groaznic. ”Sunt conștientă că părul nu o să-mi mai crească normal”

Iancu Andreea 29.05.2020, 15:41

Competiția Survivor România este tot mai aprigă, iar accidentările nu încetează să apară. Astfel că una dintre finaliste, Lola Crudu, a trecut prin momente cumplite. Aceasta s-a accidentat grav în timpul unei probe, sub privirile îngrozite ale colegilor.

Lola Crudu, accidentare în timpul unei probe

Finalista de la Survivor România a avut parte de o experiență dureroasă în cadrul concursului. Lola Crudu a devenit prima fată în finala show-ului, învingându-și adversarele în semifinală. Concurenta are șanse să câștige marele premiu în finala ce se va disputa 30 mai.

Totuși, competiția nu a fost una ușoară, iar Lola a trecut printr-o accidentare gravă. Concurenta a avut o experiență neplăcută în cadrul unui joc la dublu, când s-a accidentat grav. Aceasta se afla pe traseu, legată de Iancu Sterp, când s-a lovit puternic de masa pe sub care a trecut.

Puternică din fire, tânăra nu s-a oprit din parcurgerea traseului și ar mai fi continuat dacă nu ar fi oprit-o colegii îngroziți. Aceștia observaseră cum sângele i se prelingea pe față.

Sunt bine, ce aveți? Nu vă mai panicati! Sunt conștienta, sunt bine, nu mă doare nimic! Sunt bine, m-am zgariat, atât!, a spus Lola de la Survivor România, potrivit wowbiz.

Lola va rămâne cu sechele în urma acestei accidentări Foto - libertatea.ro
Lola va rămâne cu sechele în urma acestei accidentări
Foto – libertatea.ro

Concurenta ar putea rămâne cu sechele

Lola Crudu a fost nevoită să ajungă la spital pentru mai multe investigații. Chiar și în situația dificilă, accidentată, concurenta de la Survivor România și-a controlat emoțiile și a explicat care sunt urmările acestei accidentări.

Sunt conștientă că poate o să rămân cu cicatrice, că părul nu o să-mi crească așa cum ar trebui aici (n.red în zona lovită), dar eu mi-o asum. E o cicatrice pe care mi-am căpătat-o aici, în experiența asta de viață Survivor, a mărturisit Lola, potrivit sursei citate.

Așadar, Lola intră în marea finală cu multă determinare, în ciuda accidentării pe care a suferit-o.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...