Logodnicul Simonei Halep, implicat într-un scandal de paternitate. Ce trebuie să facă Toni Iuruc, jucătoarea de tenis nu se aștepta la asta

Iancu Andreea, Diana Timișoreanu 24.03.2021, 14:03

Povestea de dragoste dintre logodnicul Simonei Halep și sportivă ia o întorsătură neașteptată după ce Toni Iuruc a fost implicat într-un scandal de paternitate. Se pare că problemele din cea de-a doua căsnicie îl urmăresc pe omul de afaceri, care spera să își poată trăi liniștit relația cu jucătoarea de tenis. Situația este una cât se poate de delicată, dat fiind faptul că este implicat un copil dintr-un fost mariaj.

Toni Iuruc, logodnicul Simonei Halep, parte într-un scandal de paternitate

Căile dragostei sunt extrem de încurcate atunci când vorbim despre foste relații care afectează bunul mers al celei din prezent. În cazul lui Toni Iuruc, logodnicul Simonei Halep, situația este una extrem de dificilă, acesta fiind implicat într-un scandal de paternitate. Bărbatul, care între timp a devenit unul dintre milionarii României, nu prea s-a bucurat de noroc în dragoste până să o cunoască pe Simona. Acesta a trecut deja prin două mariaje eșuate, în urma unuia dintre ele ajungând într-o situație delicată.

Machedonul, în vârstă de 42 de ani, a fost căsătorit pentru prima oară cu un fotomodel, care se bucura de origini extrem de potente financiar, conform surselor playsport.ro. Din păcate, pe atunci, Toni Iuruc nu avea aceeași situație materială prolifică precum cea de astăzi, astfel că familia fetei nu l-a primit bine pe actualul om de afaceri. Ulterior, tânăra soție a lui Toni a cedat presiunilor tatălui său și a luat decizia de a divorța. Și cel de-al doilea mariaj a fost sortit eșecului. Legătura dintre logodnicul Simonei Halep și Liana, o tânără superbă, a fost aspru criticată de către familia machedonului de această dată, care nu a plăcut-o pe brunetă din pricina faptului că nu era înstărită. Evenimentele ce au urmat l-au adus pe Toni în plin scandal de paternitate.

Toni Iuruc și Simona Halep
Toni Iuruc și Simona Halep

Omul de afaceri a solicitat un test de paternitate pentru copilul fostei soții

Cu toate acestea, Toni a ignorat nemulțumirile părinților și a organizat nunta cu iubita sa. Din păcate, mariajul celor doi a durat doar zece luni și s-a încheiat printr-un divorț. Vinovată ar fi fost chiar soția omului de afaceri, care nu i-ar fi fost fidelă acestuia. Mai mult, ea ar fi rămas și însărcinată cu amantul său. Deși a divorțat de partenera sa, omul de afaceri a cerut și testul de paternitate pentru copilul pe care Liana îl purta în pântec. Conform calculelor și ulterior rezultatelor, copilul era al amantului.

El a făcut calcule și și-a dat seama că bebelușul nu poate fi al lui. Și a avut dreptate pentru că a cerut test de paternitate, care a demonstrat că acel copil era al amantului. Chiar dacă ar fi fost al lui, Toni ar fi avut grijă de fiul său, însă nu ar fi continuat mariajul, pentru că nu putea trece peste cele întâmplate. A iubit-o foarte mult pe Liana, a suferit enorm, mai ales că întreaga comunitate știa că nevasta îi punea coarne, au dezvăluit surse din anturajul lui Toni Iuruc pentru playsport.ro.

Deși ar fi trebuit ca situația dintre logodnicul Simonei și fosta soție să se încheie, omul de afaceri și jucătoarea de tenis având planuri de nuntă încă din vara trecută, nu doar pandemia i-a împiedicat. Toni Iuruc a fost nevoit, conform legii, să facă un drum la primărie. Se pare că nou născutul, conceput în timpul căsniciei, ia automat numele de familie al tatălui. Astfel, copilul s-ar fi numit automat Iuruc, în ciuda faptului că nu îi aparție afaceristului. Pentru a ieși din această încurcătură, Toni a declarat pe propria răspundere că micuțul nu este copilul său și că renunță la orice drept paternal, conform aceleiași surse.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...