Logodnicul Elenei Marin, la capătul puterilor. Ce reproşează bărbatul producătorilor Survivor 2021

Stan Filon 05.07.2021, 09:01
Logodnicul Elenei Marin, la capătul puterilor. Ce reproşează bărbatul producătorilor Survivor 2021

Logodnicul Elenei Marin, de la ”Survivor România”, nu mai poate de dorul alesei sale și așteaptă cu nerăbdare venirea ei din îndepărtata Republică Dominicană. Cu toat acestea, speră să mai rămână pentru a veni acasă cu marele premiu de 50.000 de euro. Își dorește atât de mult s-o vadă, încât o visează în fiecare noapte, iar ziua însă își face planuri despre cum va fi marea revedere.

Logodnicul Elenei Marin a ajuns la capătul puterilor

Andrei, logodnicul Elenei Marin, de la „Survivor România” (Kanal D), o visează mereu pe iubita sa. De cele mai multe ori, acesta se duce în Republica Dominicană pentru a o proteja pe iubita sa de tot rău, însă dimineața realizează că a fost doar un vis.

Cei doi sunt împreună de doi ani, însă de șase luni nu s-au mai văzut. Tânărul spune că nici măcar nu a mai vorbit cu iubita lui în ultimele 6 luni, de când ”Faimoasa” s-a alăturat emisiunii fenomen difuzată de Kanal D. Spune chiar că este ”exagerat”.

Logodnicul Elenei Marin a ajuns la capatul puterilor
Logodnicul Elenei Marin a ajuns la capatul puterilor

Își visează iubită în fiecare noapte

“Număr secundele, timpul trece din ce în ce mai greu. Îmi găsesc tot mai greu concentrarea în domeniul în care activez. Abia aştept să se termine totul, să putem vorbi pentru că nu am vorbit deloc în ultimele şase luni, iar lucru acesta mi se pare exagerat.

”Eu şi familia ei îi transmitem toată forţa de care are nevoie pentru a rezista acolo, pe ultima sută de metri. Cât despre susţinere, comunic foarte mult cu fanii Elenei. O să vadă şi ea, când va veni, ce comunitate frumoasă de fani o aşteaptă acasă!”, a declarat Andrei, pentru Impact.ro.

“Din ianuarie, de când ne-am despărţit, şi până acum, am maximum 5 nopți în care nu am visat-o. De obicei, o visez de mai multe ori într-o noapte. Cel mai des visez însă că am ajuns pe insulă, ca s-o protejez!”, ne-a mai declarat tânărul.

”Are determinare”

Andrei spune că iubita sa are șanse reale să fie campioana Survivor 2021, deoarece a dat dovadă de foarte multe calități. Acesta a vorbit despre aceste calități. ”Are determinare, rezistenţa fizică şi bunătate. A demonstrat deja că nici cele mai grele condiţii nu o sperie şi nici nu o pot înrăi. Sunt foarte mândru de ea!”, a mai adăugat acesta.

Dar cum va fi reîntâlnirea cu iubita lui? Ei bine, tânărul ăși face zilnic scenarii despre cum va fi revederea, însă nu s-a decis încă pe care să-l pună în practică. Mai are ceva timp de gândire, dar știe sigur că va fi ceva cu totul special.

“E o încărcătură emoţională prea mare, am multe gânduri, multe idei, dar încă nu m-am hotărât. Cu siguranţă, va fi un moment plin de fericire şi de uşurare. Abia aştept să fim, din nou, un întreg!”, ne-a mai mărturisit Andrei, care formează un cuplu cu Elena de mai bine de doi ani.

Urmăriți Impact.ro și pe