EXCLUSIV

Logodnica îndoliată a acrobatului prăbușit de la 9 metri a revenit singură în arena Circului. Mesaj emoționant pentru Alex Erlich, la premieră:”Mă înclin, în fața ta, înger drag!”. Cum au reacționat spectatorii. EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 09.09.2021, 21:02

Mioara Igna, logodnica regretatului acrobat Alex Erlich, care s-a stins din viață în urmă cu șapte luni, la scurt timp după ce s-a prăbușit de la 9 metri, în timpul repetițiilor, este un munte de durere. În noua stagiune, femeia a revenit singură în arena Circului. Îmbrăcată în haine cernite și cu lacrimi în ochi, ea i-a transmis un mesaj bărbatului pe care l-a idolatrizat: ”Mă înclin, în fața ta, înger drag!”. Directorul Circului din București, Adrian Daminescu, ne-a vorbit, în exclusivitate pentru impact.ro, despre Mioara, dar și despre condițiile de desfășurare ale spectacolelor, în pandemie.

Singură, fără Alex, în noua premieră de la Circ

S-au redeschis porțile Circului din București, astfel că artiștii au revenit în arenă. Pentru Mioara Igna, care făcea echipă cu regretatul acrobat Alex Erlich, nu a fost deloc ușor să-și reia activitatea în locul unde iubitul ei s-a păbușit în gol, în timpul unor repetiții, la începutul lunii ianuarie. Balsam pentru sufletul sfâșiat de durere i-au fost aplauzele spectatorilor, care îi cunosc suferința. Îmbrăcată în haine cernite, Mioara a făcut o reverență, la final, în amintirea omului drag, care acum o veghează din Cer.

”Mă înclin, în fața ta, înger drag. În memoria ta. Te iubesc!”, a spus ea.

Mioara suferă enorm: ”Cortina s-a închis, dar nu și sufletul meu”

Logodnica lui Alex îi păstrează vie amintirea, pe conturile sociale, unde postează momente din activitatea lor artistică, dar și frânturi din povestea de dragoste, fotografii din momentele lor fericite, din spectacolele în care au strălucit împreună pe scenă. Mesajele ei sunt impresionate, emoționante, dureroase:

”N-am cerut vieții nimic.Tot ceea ce am avut ai fost tu și mi-a fost smuls”, ”Viața este fragilă în clipa asta ești, în clipa următoare te-ai dus! Cortina s-a închis, dar nu și sufletul meu ! Sensul vieții ai fost și vei fi! Sunt cu tine, lângă tine, tot mereu!”, ”Te iubesc până la marginea Universului. Infinit”. Prietenii și fanii o încurajează să treacă peste cumplita despărțire.

Mioara îl smulsese din ghearele morții. Din păcate, doar pentru scurt timp

Alex îşi revenise după accident, respira singur. Ba chiar ne-a vorbit, despre acel episod, cu detașare și cu o doză de umor. Recunoștea că iubita lui, Mioara, îl întorsese dintre cele două lumi, strigându-l să n-o părăsească. Alex Erlich ne acordase un interviu, în exclusivitate pentru impact.ro, cu doar câteva zile înainte de tragicul sfârșit:

”Mioara m-a smuls din ghearele morții, simțeam cum mă aflu între două lumi, ceva mă trăgea în lumea de Dincolo. Nu am coșmaruri, în urma accidentului, nu am nevoie de un psiholog, sunt puternic, d-abia aștept să revin la numărul meu preferat ”Roata morții”, chiar dacă, în timpul antrenamentului, m-am prăbușit. Circul este viața mea, noi, acrobații, suntem căliți, știm că există și riscuri, ni le asumăm”.

Din păcate, medicii îl externaseră mult prea devreme, starea sa de sănătate deteriorându-se rapid. Potrivit medicilor legiști, cauza decesului a fost hemoragia nazală masivă.

Logodnica îndoliată a acrobatului prăbușit de la 9 metri a revenit singură în arena Circului
Alex Erlich și Mioara Igna au făcut echipă și la Circ

Adrian Daminescu, directorul Circului Metropolitan: ”Mioara a revenit în arenă!”

Contactat de reporterii impact. ro, Adrian Daminescu, directorul Circului Metropolitan București, ne-a vorbit, pentru impact.ro, despre Mioara, logodnica regretatului acrobat, care s-a stins din viață în luna martie, la doar 29 de ani: ”Mioara este distribuită în noua premieră, da, e revenit în arenă, este angajata Circului”.

Adrian Daminescu speră ca noul val de pandemie să nu închidă iar Circul: ”Momentan funcționăm. Se intră la spectacole pe bază de test sau de vaccin!”, ne-a mai precizat celebrul artist.

Adrian Daminescu a desființat numărul ”Roata Morții”, care l-a ucis pe Alex Erlich

Impresionat de povestea lui Alex Erlich, Adrian Daminescu a decis să excludă din program periculosul număr acrobatic:

”Am decis să punem stop acestui exerciţiu foarte dificil. Hotărârea mea vine ca urmare a faptului că acest gen de exerciţii, pe cât de spectaculos, este şi foarte periculos. Înaintea lui Alex Erlich, am aflat că un alt acrobat s-a prăpădit tot în urma unui accident produs. Ca atare, cât timp voi ocupa funcţia de manager general al Circului, nu mai avem.

El a mai fost de altfel suspendat, dar predecesorul meu, regretatul Bogdan Stanoevici, a crezut că e indicată repunerea sa în spectacolele de circ!”, ne preciza Adrian Daminescu, în exclusivitate pentru impact.ro, la câteva zile după înmormântarea acrobatului.

Ce este ”Roata Morții? ”Este un număr de adrenalină maximă și, în primul rând, trebuie să ai curaj, este cel mai greu număr de circ, deoarece trebuie să nu ai frică deloc și trebui să fii conștient că pericolul este la un pas distanță. Trebuie să învârți tu roata, altfel, te învârte ea!”, ne povestea Alex, după accident.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...