Locurile ideale din casă în care să ții economiile. Așa poți să înmulțești banii cât ai clipi

Andra Daoud 24.05.2022, 17:45
Locurile ideale din casă în care să ții economiile. Așa poți să înmulțești banii cât ai clipi

Sunt anumite perioade în care avem impresia că banii ne scapă printre degete, atât de repede îi cheltuim. Pentru a face economii este important să avem grijă la cheltuieli, dar și să ținem cont de câteva aspecte atunci când alegem locul unde punem banii, pentru a asigura prosperitatea familiei. Care sunt cele mai potrivite locuri din casă pentru a păstra economiile.

În ce locuri din casă trebuie să îți ții economiile

Locul în care alegem să punem banii în casă poate influența felul în care ne bucurăm de pe urma lor. Potrivit principiilor feng-shui, economiile nu trebuie puse la întâmplare, ci există anumite locuri destinate banilor, care asigură prosperitatea. Alte zone, în schimb, sunt marcate de energie negativă și fac ca banii să ne scape printre degete.

Specialiștii în decorare feng-shui spun că există anumite colțuri din casă care atrag prosperitatea, dragostea, norocul etc. În ceea ce privește banii, colțul de sud-est al locuinței este cel mai potrivit pentru a păstra pușculița cu economii, care nu ar trebui niciodată să rămână goală. Este important să păstrăm acolo o parte din banii obținuti din afaceri sau dintr-o anumită activitate profesională importantă.

De asemenea, în colțul destinat banilor trebuie să decorăm folosind nuanțe de verde, violet și auriu. Este ideal să amplasam și flori sau decorațiuni din lemn natural în această zonă. Foarte potrivită pentru a atrage și mai mult prosperitatea financiară este planta banilor (sau copacul cu bani). Este o plantă decorativă cu frunzele în formă de monede, despre care se spune că atrage banii. Puneți o monedă în pământul din ghiveci, pentru și mai mult noroc pe plan financiar.

Locurile ideale din casa in care sa ti economiile. Asa poți sa inmultesti banii cat ai clipi
Pune o moneda in ghiveciul in care este planta banilor, pentru noroc pe plan financiar

Alte superstiții legate de bani

Se spune că este bine să păstrăm banii în portofele sau pușculițe de culoare roșie pentru ca ei să se înmulțească rapid. De asemenea, aduce noroc dacă aveți o monedă legată cu o ață roșie pe care să o purtați tot timpul în buzunar. Și dacă tot vorbim despre buzunare, acestea nu ar trebui niciodată să fie goale: puneți o monedă sau o bancnotă în buzunar de fiecare dată când plecați de acasă.

Banii nu ar trebui niciodată să stea risipiți prin geantă sau puși la întâmplare, ci așezați în portofel, monedele separat de bancnote, iar acestea din urmă ordonate în funcție de valoare. Se mai spune că este bine să punem o monedă sub preșul de la intrare sau sub pragul ușii, pentru a împiedica banii să iasă din casă. În acest fel, economiile se vor înmulți și vom avea parte de câștiguri mai des decât ne-am aștepta.

Urmăriți Impact.ro și pe