Locuri de muncă la Hornbach. Cât e salariul, cum e programul și ce persoane sunt căutate

Daria Petrescu 22.09.2020, 09:31
Locuri de muncă la Hornbach. Cât e salariul, cum e programul și ce persoane sunt căutate

La Hornbach găsiți întotdeauna materiale de construcţii şi grădinărit. Se află în topul magazinelor, cu o cfră de afaceri de peste 4 miliarde de euro/an. Atunci când vine vorba destpre angajați, aceștia ar trebui să aibă o condiție fizică bună, pe lângă alte aspect extrem de importante. Hornbach deține 155 de magazine și oferă regulat locuri de muncă. Iată cât e salariul și programul, în cazul în care ai nevoie de un job.

Locuri de muncă la Hornbach și condiții pe care trebuie să le îndeplinești

HORNBACH este o afacere de familie, independentă, aflată deja la a 6-a generaţie . În cazul în care vrei să te angajezi la Hornbach pe postul de lucrător commercial, trebuie să știi că vei avea un salariu de 2.200 lei. La acesta se adaugă tichetele de masa și bonusurile.

Ca și lucrător comercial specializat, vei primi un salariu de 2.300 de lei, cu un bonus pe lună de 400 lei și tichete de masa în valoare de 300 lei. Aici trebuie să ai o experiență de cel puțin 2 ani în domeniu.  Ca și lucrător comercial specializat, puteți câștiga un bonus pe lună până la 1000 lei. Programul este de 8 ore, iar orele suplimentare se plătesc.

HORNBACH are peste 20.000 de angajaţi

De asemenea, funcția de adjunct sef supraveghere case este una care vă oferă multe oportunități de avansare. Aveți asigurat un salariu de 2.300 lei, la care se adaugă un bonus de 400 lei și tichete de masa în valoare de 300 de lei. Experiența în domeniu trebuie să fie de minim doi ani. Pe site-urile de angajări puteți afla ce condiții trebuie să respectați.

Angajații nu sunt trimişi în magazine fără a fi şcolarizaţi
Angajații nu sunt trimişi în magazine fără a fi şcolarizaţi

Momentan este prezent în 9 ţări europene. Astăzi compania germană operează unul dintre primele cinci lanţuri de magazine de materiale de construcţii şi grădinărit.

HORNBACH se află în topul magazinelor de materiale de construcţii şi grădinărit. Are o cifră de afaceri de peste 4 miliarde euro/an, cu o reţea de peste 155 de magazine şi peste 20.000 de angajaţi.

Hornbach susţine programe de şcolarizări pentru orice nou angajat

„În spatele succesului HORNBACH se află angajaţii noştri, conduşi de către o echipă de management experimentată. Angajații noştri reprezintă succesul companiei. Compania noastră se dezvoltă an de an şi creează astfel permanent locuri de muncă noi şi de durată. Din acest motiv, modalitatea de cooperare este similară celei specifice unei mari familii.

Tinerii lucrează alături de cei în vârstă, cei experimentaţi alături de cei în curs de instruire. Sunt uniţi prin loialitate, umanitate şi încredere. Dreptul de a greşi este un lucru firesc, asemenea dreptului de a beneficia de perspective profesionale. Peste 140 de ani de istorie dovedesc succesul HORNBACH!”, este prezentare făcută pe site-ul Hornbach.

„Noii angajaţi nu sunt trimişi în magazine fără a fi şcolarizaţi”

Pentru a avea specialişti în fiecare magazin, Hornbach susţine programe de şcolarizări pentru orice nou angajat, acest lucru desfăşurându-se în prezent şi pentru magazinul din Timişoara.

Potrivit unui studiu realizat în noiembrie 2011, magazinele Hornbach se află pe prima poziţie în preferinţele clienţilor atunci când vine vorba de sortiment, raport calitate – preţ, produse calitative şi, mai ales, consiliere profesională.

„Noii angajaţi nu sunt trimişi în magazine fără a fi şcolarizaţi înainte şi fără să cunoască în detaliu ce trebuie să facă, indiferent de experienţa acumulată până la acel moment. Din acest motiv aceştia participă la training-urile de iniţiere, în care se familiarizează cu modul în  care  ar  trebui  să decurgă activitatea lor zilnică din magazin în funcţie de complexitatea departamentului pentru care au fost angajaţi”, a spus în urmă cu ceva timp, reprezentanta companiei.

Urmăriți Impact.ro și pe