Locuri bântuite din România. Fenomenele ciudate care se întâmplă în aceste zone

Nicu Stan 16.07.2021, 16:09
Locuri bântuite din România. Fenomenele ciudate care se întâmplă în aceste zone

Locuri bântuite din România. Fenomenele ciudate care se întâmplă în aceste zone. Mai multe povești circulă despre unele locuri bântuite din România. Românii au vorbit adesea despre aceste locuri pe lângă care ar bântui sufletele celor care au murit acolo, motiv pentru care în zonele respective se întâmplă fenomene stranii.

Locuri bântuite din România, unde se petrec fenomene stranii. Toate sunt bântuite de suflete chinuite

Există mai multe locuri despre care se spune că sunt bântuite în România. În aceste locuri bântuite din România se întâmplă fenomene stranii ciudate.

Poveștile despre locurile bântuite din România sunt adesea controversate, motiv pentru care stârnesc interesul oricui. Fenomene stranii România este un subiect de actualitate oricând.

Locurile bantuite din Romania unde se intampla fenomene stranii
Locurile bantuite din Romania unde se intampla fenomene stranii

Fenomene stranii România-Hotelul Cișmigiu

Despre hotelul din Capitală, care a fost transformat în cămin studențesc, se spune că este bântuit de o studentă basarabeancă, care a căzut în puțul unui lift. Fata nu a murit pe loc, ci a rămas acolo timp de trei ore până și-a dat sufletul.

În cele trei ore pe care le-a mai trăit, studenta ar fi strigat disperată după ajutor, însă nimeni nu a auzit-o. Astfel, mulți susțin că au auzit de-a lungul vremii țipetele fetei în hotel, ceea ce face clădirea să figureze printre locurile bântuite din România.

Locuri bântuite din România-Maternitatea veche

Unele locuri bântuite din România este în Drobeta-Turnu Severin, anume într-o maternitate. Acest loc ar fi bântuit de Maria, o femeie care s-ar fi sinucis după ce a născut un copil mort. De-a lungul vremii clădirea maternității a fost folosită ca și cazarmă de război și nu de puține ori, în clădire, au avut loc fenomene stranii România.

Mănăstirea Chiajna

Unele locuri bântuite din România este în Mănăstirea Chiajna. Aici și-au găsit sfârșitul mulți bolnavi de ciumă și au apărut mai multe zvonuri precum că ar fi blestemată.

Deși clopotul Mănăstirii Chiajna a fost aruncat în Dâmbovița, mulți oameni spun că în nopțile cu lună plină se poate auzi clopotul. Toate astea s-ar întâmpla din cauză că mănăstirea nu ar fi fost sfințită înainte de a fi părăsită.

Cazinoul din Constanța-locuri bântuite din România

Când s-a început construcția cazinoului din Constanța, clădire considerată a fi una dintre locurile bântuite din România, s-au găsit oasele unor soldați francezi care au murit de holera în timpul Războiului Crimeei. Se crede că spiritele acestora încă bântuie clădirea. În plus, în Primul Război Mondial exista un spital în clădire iar zece oameni au fost uciși de schije. Aici, din când în când, s-ar petrece fenomene stranii România.

Mai multe locuri bântuite din România, pe stiridinlume.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe