Locul spectaculos din Grecia în care avioanele aterizează foarte aproape de plajă. Turiștii, la un pas să atingă aeronavele din zbor VIDEO

Stan Filon 07.08.2022, 14:00
Locul spectaculos din Grecia în care avioanele aterizează foarte aproape de plajă. Turiștii, la un pas să atingă aeronavele din zbor VIDEO

Turiștii aflați pe o plajă din Grecia au avut parte de experiența vieții lor, după ce au asistat de la o distanță foarte mică la aterizarea unui avion Airbus A321neo. Aterizarea a fost atât de aproape de turiști, încât aceștia parcă puteau să atingă avionul aflat în zbor, dacă puteau sări puțin mai mult de la pământ. Imaginile s-au viralizat în mediul online, iar filmarea a fost văzută de sute de mii de ori.

Locul spectaculos din Grecia în care avioanele aterizează foarte aproape de plajă

Așadar, Grecia oferă senzații tari turiștilor, nu doar plaje cu nisip fin și apă cristalină. O plajă din orașul Skiatos se numără printre cele mai atractive plaje din Grecia pentru turiștii care trăiesc periculos. Aeroportul din localitate a fost construit foarte aproape de plajă, fiind despărțit doar de o stradă.

Imediat după ce traversezi de la plajă, ajungi pe pista aeroportului, iar avioanele aterizează de foarte multe ori extrem de aproape de turiștii aflați pe plajă și pe strada respectivă. Așa s-a întâmplat recent, când imaginile cu o aterizare foarte apropiată au fost surprinse de mai mulți turiști.

Suflul aeronavei le ciufulește puțin pe doamne

Din imagini se vede că aeronava Airbus A321neo se apropie de plajă, apoi trece la câțiva metri de-asupra capului turiștilor aflați pe stradă. Suflul aeronavei le ciufulește puțin pe doamne, apoi avionul aterizează fără probleme pe pista din apropiere.

Aterizarea avionului Wizz Air a fost atât joasă încât i-a surprins nu numai pe turişti, ci şi pe experimentatul videograf care a surprins imaginile, relatează site-ul Airportal, citat de index.hu.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...