Locul secret în care sunt depozitate mașinile fraților Tate după ridicare. Magistrații au decis ca averea celor doi să fie pusă sub sechestru

Ioana Bucur 14.01.2023, 13:27

Andrew și Tristan Tate au primit o nouă lovitură din partea autorităților române. Autoturismele de lux ale celor doi, care au fost puse sub sechestru asigurator, au fost ridicate sâmbătă de oamenii legii. Care este locul secret în care ar fi depozitate mașinile fraților Tate. Imagini din timpul operațiunii de sâmbătă dimineața.

Unde sunt depozitate mașinile fraților Tate după ridicare

După mai bine de două săptămâni de la perchezițiile efectuate de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală la locuințele deținute de frații Tate, oamenii legii au ridicat sâmbătă, 14 ianuarie 2023, 11 autorurisme de lux ce aparțin celor doi. Mașinile fuseseră puse sub sechestru asigurator.

La operațiunea de sâmbătă dimineața au participat polițiști și reprezentanți ai Agenţiei Naţionale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI).

După ce Tribunalul București a respins cererea celor doi cu privire la ridicarea sechestrului pus de DIICOT pe averea lor, autoritățile române au trecut la ridicarea celor 11 autoturisme de lux. Potrivit România TV, aceastea vor fi depozitate într-un garaj aflat la marginea Bucureștiului. Este vorba despre:

  • un Bugatti Chiron evaluat la aproximativ trei milioane de dolari,
  • un Rolls Royce Wraith ce ar valora 380.000 de dolari,
  • două mașini marca Ferarri, care costă în jur de jumătate de milion de dolari,
  • un McLaren de aproape 400.000 de euro,
  • un Porsche GT Street estimat la peste 300.000 de dolari
Locul secret în care sunt depozitate mașinile fraților Tate după ridicare. Magistrații au decis ca averea celor doi să fie pusă sub sechestru
Inquam Photos / Octav Ganea

Noi percheziții

Cele 11 mașini ridicate de polițiști urmează să fie supuse unei expertize pentru stabilirea valorii reale.

Autoturismele au intrat în posesia fraților Tate începând din anul 2016, după venirea celor doi în România unde au făcut afaceri de milioane de euro. Andrew și Tristan vor fi nevoiți să dovedească în fața autorităților că mașinile au fost cumpărate din bani obținuți prin mijloace legale.

Joi, 12 ianuarie 2023, IGPR a anunțat că mai multe percheziții au avut loc în cursul dimineții, în București și în alte două județe, în imobile care au legătură cu dosarul în care sunt implicați Andrew și Tristan Tate.

„În această dimineaţă, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, pun în aplicare 7 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Prahova.

Aceste activităţi au loc în continuarea cercetărilor în cauza privind săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol”, a anunțat IGPR.

Cristina Stroe și Damian Drăghici, despre Te cunosc de undeva
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...