Locul neaşteptat în care a fost surprins fiul Irinei Loghin de curând. Ciprian nu a mai ţinut cont de nimic, imaginile spun multe

Iancu Andreea, Alexandru Teodorescu 10.01.2022, 16:25
Locul neaşteptat în care a fost surprins fiul Irinei Loghin de curând. Ciprian nu a mai ţinut cont de nimic, imaginile spun multe

Irina Loghin este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară din România. Aceasta este o femeie activă chiar și la 82 de ani, fiind un exemplu pentru mulți, din numeroase punct de vedere, dar mai cu seamă pentru disciplina sa. Pe de altă parte, Ciprian, fiul Irinei Loghin, își încearcă norocul într-un loc neașteptat, deși activează într-un domeniu destul de bine plătit.

Unde a fost surprins Ciprian, fiul Irinei Loghin, de curând

Ciprian Loghin Cernea este cel de-al doilea copil al Irinei Loghin, fiind un afacerist din domeniul imobiliar. Se pare însă că acesta a decis să își rotunjească veniturile, apelând la un loc neașteptat. Bărbatul a fost surprins de curând în oraș, paparazzi descoperind că acesta este un împătimit al pariurilor sportive. Fiul celei care este cunoscută drept „Ciocârlia muzicii populare românești” nu a mai ținut cont de nimic și, de curând, a fost văzut în timp ce intra într-o casă de pariuri din București.

Potrivit sumei considerabile pe care a ales să o cheltuie, Ciprian Loghin Cernea nu este deloc un novice. Conform imaginilor surprinse de paparazzii SpyNews.ro, fiul artistei a petrecut minute bune pentru a pune un bilet la pariuri, în timp ce mașina sa de lux era parcată pe contrasens, încurând traficul. Bărbatul a completat cu atenție și apoi a scos un teanc cu mai multe bancnote de 100 de lei. Aproape 2000 de lei ar fi investit Ciprian, sperând cel mai probabil să se bucure de un câștig considerabil.

Locul în care a fost surprins fiul Irinei Loghin
Ciprian Loghin Cernea, surprins la o casă de pariuri
foto – spynews.ro

Irina Loghin, extrem de strictă în trafic. Artista conduce mașina chiar și la 82 de ani

În timp ce fiul artistei a fost surprins încălcând regulile de circulație, mama sa este extrem de atentă când vine vorba de momentele în care conduce mașina. Astfel, într-un interviu exclusiv pentru impact.ro, Irina Loghin a recunoscut care este gestul pe care nu îl face niciodată atunci când se află la volan.

Aflată la admirabila vârstă de 82 de ani, Irina Loghin are în continuare curaj să se avânte în traficul infernal al Capitalei, însă este extrem de atentă la un detaliu pe care mulți șoferi îl ignoră. Cântăreața de muzică populară a recunoscut că niciodată nu vorbește la telefon în timp ce conduce, în ciuda faptului că se nimerește să fie adesea sunată.

“Dacă ai învăţat să şofezi bine, nu ţi-ai mai face reproşuri. Nici măcar în Bucureşti. Iată, eu conduc constant încă la vârsta mea şi nu mă grăbesc să renunţ la aşa ceva. Nu mi-e frică de una sau de alta, de traficul foarte încărcat deseori. Dar există ceva de care mă feresc mai de fiecare dată, iar prietenii ştiu asta.

Nu-mi place, nu sufăr ideea de a vorbi la telefon când sunt la volan. Mi se întâmplă des să fiu sunată exact în momente dintr-astea. Le explic tuturor situaţia şi închid foarte repede conversaţia. Prefer să fiu concentrată în totalitate asupra traficului şi nu a chestiunilor ce rezultă pe urma unei discuţii telefonice.”, a recunoscut Irina Loghin pentru impact.ro.

Artista a precizat că această regulă reprezintă una de bază pentru ea atunci când vine vorba despre condus și nu va renunța niciodată la ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...