Locul în care au fost văzuţi împreună Irina Rimes şi David Popovici. Mărturisirea făcută de sportivul momentului în România

Badea Violeta 23.06.2022, 09:16

David Popovici este, fără îndoială, sportivul momentului în România. Tânărul de doar 17 ani a devenit noua senzație a natației mondiale, după ce a reușit să cucerească aurul atât la proba de 200 m liber, cât și la cea de 100 m liber. Este al doilea sportiv din istorie care reușește o astfel de performanță. Astfel, Irina Rimes are toate motivele să fie mândră că l-a cunoscut pe David. Iată unde au fost văzuţi împreună!

Irina Rimes și David Popovici au stat la aceeași masă. Ce au discutat cei doi

În urmă cu ceva timp, Amalia Enache îi invita, în cadrul podcastului „Hope and Homes for Children Romania”, pe Irina Rimes și David Popovici. Atunci, noua perlă a natației mondiale a oferit detalii incredibile din viața sa.

Sportivul spunea că înotul este o pasiune pentru el și a ales încă de mic acest frum. De asemenea, campionul mondial a dezvăluit că are un program destul de strict. Mai  exact, acesta se trezește la 5 dimineața, urmând ca la ora 7 să fie deja la bazin.

„Din pasiune fac totul, dincolo de disciplină este pasiune! Am ales de mic să urmez calea asta, nu m-a presat nimeni, nu există aşa ceva. Eu am vrut să fac din pasiune o meserie.

Da, mă trezesc la 5 dimineaţă să mănânc ceva semi adormit, apoi adorm la loc până la 6 când plec spre bazin. La ora 7 sunt deja acolo, îmi sare orice somn pentru că apa nu are timp să se încălzească”, a povestit David Popovici.

În plus, sportivul a mai mărturisit că a avut o relație excelentă cu părinții săi. David Popovici a precizat că aceștia l-au sprijinit foarte mult în carieră.

Irina Rimes, despre relația cu părinții săi

În schimb, Irina Rimes nu a fost la fel de norocoasă din acest punct de vedere. Vedeta a povestit că nu a fost atât de apropiată de rudele sale, însă nu le poartă pică acestora.

„Mama mă sună în fiecare zi, îi răspund cred la 5 apeluri din 10. Eu am început să comunic cu părinții mai mult când am zburat de acasă. La început comunicam pentru control, pentru că ei știau despre noi, dar nu își cunoșteau copiii. Atât de mult au muncit pentru noi încât au ajuns la 20 de ani ai mei și la 15 ani ai lui frati-miu fără să ne cunoască.

Atunci și-au dat seama că copiii lor sunt mari, au făcut alegeri în viață care le-au adus doar succes și bunăstare și pot avea încredere în copiii lor. Dar eu nu i-am blamat niciodată, au muncit atât de mult ca să ne dea lucruri, încât au uitat de partea cealaltă.”, a povestit solista.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...