Locul din România unde o casă costă cât o mașină second hand. Prețul extrem de accesibil la care se vând locuințele

Stan Filon 02.02.2023, 15:47

Toată lumea trebuie să știe care este locul din România unde o casă costă cât o mașină second hand! Aici, viața parcă s-a oprit în loc în urmă cu 20 și ceva de ani, poate chiar mai bine. Chiar dacă pare greu de crezut, dar cei care doresc să-și cumpere o casă o pot face în acest loc la un preț incomparabil mai mic decât în orice altă localitate din țară.

Locul din România unde o casă costă cât o mașină second hand

Așadar, vești bune pentru românii care sunt în căutarea unei case. Își pot permite locuința mult visată fără credit la bancă, însă trebuie să se mute la țară. Există o localitate în România unde casele și terenurile se vând foarte ieftin, în comparație cu orice altă localitate.

Localitatea Săcelu din Gorj este cea mai mică din județ, având, în prezent, 1.305 de locuitori. Este o zonă superbă, înconjurată de natură. Tinerii au ales însă să plece rând pe rând, din cauza lipsei unui loc de muncă. Unii au plecat la oraș, pe când alții au plecat chiar peste hotare.

Locul din Romania unde o casa costa cat o masina second hand
Locul din Romania unde o casa costa cat o masina second hand

Localitatea, recunoscută pentru apele sale vindecătoare

Locuitorii care au rămas sunt în vârstă, iar cei care au plecat intenționează să vândă casele care au rămas acum goale. Pentru a fi vândute cât mai repede, prețurile terenurilor și caselor sunt foarte mici și mulți proprietari se mulțumesc chiar și cu 10.000 de lei.

Pentru a se asigura că aceste case vor fi locuite din nou, iar localitatea nu va fi părăsită definitiv, autoritățile din zonă au decis să elibereze titlurile de proprietate și, astfel, să-i ajute pe moștenitori să găsească cât mai repede clienți. Ce avantaje aveți dacă vă mutați aici? Ei bine, zona este cunoscută pentru izvoarele și apele care ajută la tratarea unor afecțiuni severe.

Aici găsești ape sulfuroase, iodurate și cu efect terapeutic, iar acestea sunt doar câteva dintre beneficiile de care te poți bucura în zona aceasta. Băile ”Saccellum” dispun de numeroase izvoare minerale cu efect terapeutic, nămol sapropelic, dar și ape minerale cu o concentrație mai scăzută de săruri.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...