Locul din România unde funcțiile organismului se regenerează instant. Multe miracole s-au întâmplat aici

Badea Violeta, Radu Constantin 30.05.2023, 18:46
Locul din România unde funcțiile organismului se regenerează instant. Multe miracole s-au întâmplat aici

România este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase țări din Europa și nu numai. Nu o spunem noi, ci milioanele de străini care au pășit aici de-a lungul timpului. În țara noastră se găsesc câteva locuri extrem de interesante, dar astăzi vom vorbi doar despre unul dintre ele. Iată unde trebuie să ajungi pentru ca funcțiile organismului tău să se regenereze!

Locul miraculos din România. Se spune că aici funcțiile organismului uman se regenerează instant

Cu siguranță nu știai asta despre România. Ei bine, află că țara noastră este considerată a fi zona cu cele mai multe puncte energetice din lume. Da, ai auzit bine! Concret, pe melegurile noastre există nu mai puțin de șapte astfel de locuri miraculoase.

Însă, în cele ce urmează, noi îți vom prezenta doar unul. Oamenii l-au denumit „Gură de Rai”. El se află undeva în munții Bucegi, mai exact pe Piciorul Muntelui Doamnele, pe drumul dinspre Peștera spre Doamnele.

Se spune că aici, pe o zonă de circa un kilometru pătrat, funcțiile organismului uman se regenerează instant, iar corpul nu mai resimte niciun pic de oboseală.

Acest lucru a fost descoperit în anul 1999. La vremea aceea, mai mulți cercetători din Capitală au fost trimiși să studieze subteranul din acest loc.

Astfel, au observat că pe o pantă are loc o anomalie magnetică neobișnuită. Se pare că energia din locul respectiv are efecte terapeutice extraordinare pentru organismul uman.

Citește și Locul din România unde oamenii trăiesc peste 100 de ani. Care este secretul vieții îndelungate?!

Gura de Rai, locul miraculos din Muntii Bucegi
Gura de Rai, locul miraculos din Muntii Bucegi

Care sunt celelalte locuri miraculoase din România

Un alt loc din România care merită vizitat este triunghiul divin Omu-Babele-Sfinxul. De altfel, acesta este și cel mai cunoscut punct energetic din țara noastră.

Un alt loc interesant se află în Târgu Jiu. Este vorba despre Polovragi. Conform legendei, în acest loc, Zamolxis îi învăța pe vraci tehnici prin care să poată tămădui atât sufletul, cât și trupul.

De văzut ar mai fi Panteonul de la Căscioarele, Șimleul Silvaniei – Sălaj – Dacidava, Munții Rarău – Câmpulung Moldovenesc și Sarmizegetusa – orașul subteran predacic.

Citește și Locul din România menționat de Nostradamus în profețiile sale: „Va tremura mai tare decât… ”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...