Locul din România în care poți să te cazezi cu numai 35 de lei pe noapte. Mulți turiști se înghesuie să își facă rezervări

Ioana Bucur 29.08.2022, 10:49
Locul din România în care poți să te cazezi cu numai 35 de lei pe noapte. Mulți turiști se înghesuie să își facă rezervări

În condițiile în care se anunță vreme bună și în prima lună de toamnă, oamenii au liber la plănuit vacanțe și în septembrie. Acesta este locul din România în care poți să te cazezi cu numai 35 de lei pe noapte. După anunțul făcut recent de reprezentanți din domeniul turismului, cei interesați s-au mobilizat deja și se înghesuie să își facă rezervări.

Scad prețurile

Prima zi calendaristică de toamnă machează și finalul sezonului de concedii. Cu toate astea, mai sunt români dornici să profite de vremea frumoasă anunțată de prognoza meteo pentru luna septembrie și să mai plece pentru câteva zile în excursii.

Pentru cei care nu au ajuns anul acesta la mare sau, pur și simplu, s-ar întoarce cu fiecare ocazie pe litoralul românesc al Mării Negre, a fost făcut un anunț ce nu poate fi ignorat. Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) a dat startul ediției cu numărul 41 a programului „Litoralul pentru toți”.

Astfel, de duminică, 28 august, și până la finalul sezonului, turiștii care ajung la mare vor putea să se cazeze în hotelurile din stațiunile preferate la prețuri ce încep chiar și de la 35 de lei pe noapte.

„Programul social „Litoralul pentru toţi” a ajuns la ediţia cu numărul 41, începe în acest an pe data de 28 august şi durează până la finalul sezonului.

În această perioadă, turiştii se pot caza în hotelurile din staţiunile autohtone de la Marea Neagră la tarife care pornesc de la 35 de lei pe noapte de persoană, preţurile fiind cu până la 75% mai mici decât cele din vârful sezonului”, se menţionează într-un comunicat al FPTR.

Locul din România în care poți să te cazezi cu numai 35 de lei pe noapte. Mulți turiști se înghesuie să își facă rezervări

Unde te poți caza cu numai 35 de lei pe noapte

Potrivit FPTR, la această ediție a programului participă în jur de o sută de hoteluri, ceea ce înseamnă că sunt oferite aproape 10.000 de locuri de cazare pe noapte la prețuri reduse pentru turiști.

„În ciuda scurtării vacanţei de vară a elevilor şi a campaniei fără precedent de denigrare a litoralului românesc, „Litoralul pentru Toţi” este un program aşteptat şi dorit atât de români care s-au bucurat deja de o vacanţă în plin sezon, cât şi de cei care vor să profite de tarifele foarte bune pentru a merge într-un sejur pe litoral.

Este singurul program social care oferă posibilitatea tuturor să se relaxeze câteva zile la plajă şi îi îndemn pe turişti să rezerve în această activitate pentru că preţurile sunt accesibile, cu mult mai mici decât în destinaţiile concurente, iar vremea se anunţă a fi însorită şi călduroasă toată luna septembrie”, a declarat Dragoş Răducan, preşedintele FPTR.

Costurile de cazare se vor putea achita și folosind voucherele de vacanță. La un hotel de trei stele, fără mic-dejun inclus, tarifele pentru o noapte încep de la 35 de lei persoană, pentru un sejur de cel puțin cinci nopți.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...