Locul din România confundat cu Thailanda. Turiştii se vor îngrămădi aici în această vară

Badea Violeta 16.05.2022, 21:40

România este, fără dar și poate, una dintre cele mai frumoase țări din Europa. O spun chiar și străinii care au avut ocazia să viziteze multitudinea de locuri unice pe care, probabil, mulți dintre noi le-am trecut cu vederea în călătorii. Unele au peisaje incredibile care amintesc de Thailanda. Și dacă nu ne crezi pe cuvânt, te invităm să citești acest articol și să privești galeria foto de mai sus.

Colțul de Rai din România. Locul amintește de Thailanda

Surprinzător sau nu, țara noastră este cunoscută peste tot în lume pentru multitudinea de locuri incredibile pe care le deține. Cu siguranță, mulți dintre noi nici nu am auzit de multe dintre ele, fiindcă acestea nu au avut parte de o promovare pe măsură.

De exemplu, în România există o plajă sălbatică care arată ca în Thailanda. Uimitorul loc plin de poveste se află în comuna Șuncuiș, situată pe defileul Crișului Repede, la doar 60 de kilometri de Oradea.

Acest paradis se află la poalele munților Pădurea Craiului, dar foarte puțini turiști au venit să se bucure de peisajul parcă desprins din basme. Cei care doresc să descopere plaja din comuna Șuncuiș trebuie să știe că accesul este relativ ușor.

De asemenea, acolo mai există și alte activități pentru turiști. Astfel, după ce vă săturați de baie și plajă, puteți merge să vizitați peșterile Izbândiș, Batanului, Vântului și Moanei.

Plaja din comuna Suncuis 2
Plaja din comuna Suncuis 2

Investiția făcută de doi absolvenţi de medicină din Oradea

Deși mulți dintre români nu au auzit de această plajă deosebită, doi absolvenţi de medicină din Oradea au văzut potențial în acest loc, au accesat bani din fonduri europene și au ridicat o pensiune. Valoarea proiectului s-a ridicat la 100.000 de euro, din care 20.000 de mii de euro a fost contribuţia personală a celor doi tineri..

„Sunt pasionat de tot ce înseamnă munte şi natură. În 2016 am accesat fonduri europene şi am construit o pensiune la poalele munţilor Piatra Craiului.

Plaja am gândit-o ca pe un loc de relaxare. Iubesc muntele. M-am gândit să atragem în zonă turişti pe care putem să-i învăţăm cu stânca, cu traseele, cu zona montană.

Să încercăm  să-i scoatem din confortul oraşului şi să le dăm alternativă pentru petrecerea timpului liber”, a declarat Sebi Lascu, citat de oradeaindirect.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...