Locul din România care l-a cucerit pe Cristi Borcea. „Și eu am băgat peste 7 milioane de euro”. Aici își petrece fostul acționar de la Dinamo vacanța de vară

Redacția IMPACT 03.08.2020, 09:43

În contextul răspândirii rapide a infecției cu coronavirus pe teritoriul României, mulți români au ales să fie mai precauți în ceea ce privește alegerea unei destinații de vacanță pentru această vară. Este și cazul lui Cristi Borcea, care a ales să-și petreacă vacanța cu familia într-o stațiune de pe litoralul românesc.

Cristi Borcea, de la vacanțe scumpe, la sejururi pe litoralul românesc

Cristi Borcea a fost mai precaut anul acesta. În contextul pandemiei de COVID-19, omul de afaceri în vârstă de 50 de ani a ales să-și petreacă vacanța din acest an în România, în stațiunea Olimp, despre care spune, într-un interviu exclusiv pentru Libertatea, că este „perla litoralului românesc”, o titulatură dobândită în trecut, de altfel.

„Vreau să am grijă de sănătatea mea și a familiei. Nu risc să plec mai știu eu unde și să mă întorc cu cine știe ce boală! Stau acasă, că e bine și-n România, hai să și punem în practică faptul că avem o țară frumoasă”, a spus Cristi Borcea potrivit sursei citate.

Cristi Borcea se bucură de mai multe zile la soare și de răsfăț în Complexul Pam Beach resort & spa Olimp (fost Muntenia), locație care se află în portofoliul familiei Borcea, unde proprietar este și fosta soție a sa, Mihaela Borcea. Valentina Pelinel, actuala soție a lui Cristi Borcea a petrecut un sejur minunat în Olimp, după cum se poate vedea din fotografiile postate de acesta pe pagina sa de Facebook.

Cristi Borcea și soția sa Valentina Pelinel, în stațiunea Olimp. Foto: Facebook/ Valentina Pelinel Page
Cristi Borcea și soția sa Valentina Pelinel, în stațiunea Olimp. Foto: Facebook/ Valentina Pelinel Page

„Este foarte bine. Crede-mă! Iar la anul și mai mulți oameni, români, vor veni în vacanță aici. S-a investit foarte mult în Olimp, iar din 2021 stațiunea va fi ce-a fost cândva. S-au făcut investiții masive în Olimp, și eu am băgat peste 7 milioane de euro în hotel. Sunt discuții să se refacă faleza, sper cât mai repede. Iar atunci Olimpul va fi la nivelul Coastei de Aur sau al stațiunilor din Italia, din Croația. Olimpul a fost perla litoralului românesc”, a mai declarat omul de afaceri.

Urmăriți Impact.ro și pe