Loc de muncă uluitor în România. Poți să primești, pe loc, 11.000 euro și 20.000 de euro lunar dacă treci acest test

Mihai Roșoiu 11.12.2020, 09:03
Loc de muncă uluitor în România. Poți să primești, pe loc, 11.000 euro și 20.000 de euro lunar dacă treci acest test

Cine vrea să „se îmbogățească” peste noapte, are șansa să o facă. Zilele trecute a apărut o ofertă pentru un loc de muncă uluitor în România. Poți să primești, pe loc, 11.000 de euro și 20.000 de euro lunar dacă treci un test. Oferta de angajare este mai degrabă un test lansat în mediul online de un personaj extrem de controversat în România.

Dacă vă încumetați să vă prindeți la un asemenea joc, noi vă urăm succes, însă țineți cont și de „istoricul” celui care l-a propus. Dacă nu v-ați descurajat, încercați-vă norocul. Nu aveți nimic de pierdut!

Cum poți avea un loc de muncă uluitor în România. Primești pe loc 11.ooo de euro

Victoraș Micula. Aproape toată România îl cunoaște. „Faptele” sale de vitejie au devenit „legendare” pe tărâmurile mioritice. Pentru a rămâne în centrul atenției, fiul lui Viorel Micula s-a gândit să devină un fel de guru al YouTube-ului. Așa că a găsit soluția pentru ca filmulețele sale să fie vizionate de cât mai multe persoane. Victoraș a oferit un premiu colosal pentru un test înțeles doar de el.

Loc de munca uluitor in Romania. Poti sa primesti, pe loc, 11.000 euro
Loc de munca uluitor in Romania. Poti sa primesti, pe loc, 11.000 euro

Despre ce este vorba. Aflat în direct cu urmăritorii săi de pe canalul de YouTube, Victoraș Micula a anunțat că pune la bătaie 11.000 de euro. Cel care va descoperi un presupus cod care ar apărea în timpul „live-ului” și i-l va transmite, va intra în posesia sumei amintite. Pe lângă cei 11.000 de euro promiși pe loc de Micula jr., fericitul câștigător va primi și un loc de muncă plătit cu 20.000 de euro lunar.

Testul suprem al lui Victoraș Micula

O asemenea ofertă i-ar face curioși și pe genialii tineri din Sillicon Valley. Un job plătit lunar cu 20.000 de euro este o raritate în lume, nu doar în România. Așa că urmăritorii lui Victoraș Micula au încercat să descurce ițele din mintea youtuber-ului român.

”Am revenit cu un nou cod, iar de data aceasta, premiul, este de 11.000 de euro plus un loc de muncă în cel mai important departament al meu. Salariul este minim 20.000 euro. Codul va fi în cele 15 minute de live și pe întreaga durată a clipului vor fi mici indicii și chiar codul secret, care va fi în micile detalii. Cine va fi atent la detalii, acela câștigă”, a spus Micula jr.

Aadar, loc de muncă uluitor în România. Poți să primești, pe loc, 11.000 euro și 20.000 de euro lunar dacă treci acest test propus de celebrul Victoraș Micula. Până la această oră nu există detalii despre un eventual câștigător, însă este cert că au existat mulți doritori, care și-au încercat norocul în tot acest timp.

Urmăriți Impact.ro și pe