Liviu Vârcu, veste neașteptată pentru fani. Trupa L.A. s-a reunit: ”E o nebunie” EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 23.07.2021, 21:55
Liviu Vârcu, veste neașteptată pentru fani. Trupa L.A. s-a reunit: ”E o nebunie” EXCLUSIV

Liviu Vârciu cântă iar cu L.A. La mai bine de două decenii, hit-urile trupei L.A se aud din nou pe scenele din țară, asta pentru că Liviu și Aurelian Ciocan s-au reunit și merg la spectacole împreună, lipsind însă cel de-al treilea membru, Adrian Zainea, care a refuzat să reîntregească trupa, întrucât are un job care nu-i permite.

Liviu Vârciu cântă iar cu L.A

Trupa L.A., care făcea furori prin anii 2000, încearcă să renască precum Pasărea Phoenix, iar ”Ochii tăi” sau ”Femeia” răsună din nou, chiar dacă mai timid ca altădată, pe scenele cluburilor, așa cum s-a întâmplat și aseară, la Constanța. Toate au un început, iar Liviu Vârciu, cel mai cunoscut membru al acesteia, ne mărturisește că el și colegul său, Aurelian, au deja concerte amanetate în agenda lor.

Mai mult, piesele mai sus-menționate încep să se bucure iar de succes. ”Am cântat déjà sub numele de L.A, doar eu și cu Aurelian. Adrian lucrează, nu și-a mai dorit asta. În momentul în care cântăm Ochii tăi e nebunie”, a declarat Liviu Vârciu pentru impact.ro. Artistul a adăugat că el și colegul său vor continua să cânte din nou în L.A: ”O să mergem acolo unde vom fi chemați”.

Liviu Varciu canta iar cu LA
Trupa L.A.

Câștigau o garsonieră pe noapte

În anul 1998, doi puști pe atunci, Liviu Vârciu și Aurelian Ciocan își încercau norocul în show-bizz-ul autohton, înființând o trupă căreia i-au dat numele L.A., după inițialele prenumelor lor. L-au atras în proiect și pe Adrian Zainea și, în scurt timp, viața celor trei s-a schimbat radical.

Trupa nou înființată a crescut într-un an cât altele în șapte, iar primul album al acesteia s-a vândut în peste 600.000 de exemplare, un record la acel moment.  În următorii trei ani au lansat încă șase materiale discografice. Liviu, Aurelian ș Adrian ajunseseră déjà pe culmile celebrității. Iar Hit-ul ”Ochii tăi” le-a adus faima la care probabil nici nu visaseră.

”A fost o perioadă frumoasă şi mă bucur că am trăit-o. Câştigam foarte mult, le dădeam bani prietenilor, nu le mai țineam socoteala, nu-i mai ceream înapoi. Făceam cam o garsonieră pe seară”, ne-a mărturisit Liviu Vârciu la mai bine de două decenii de atunci. Faima, banii, fetele frumoase, toate se lipiseră de cei trei băieți, precum un magnet. ”Ne-am culcat oameni normali şi ne-am trezit celebri”, a rememorat Liviu Vârciu.

În 2005 însă, trupa s-a destrămat iar cei trei au luat-o fiecare pe drumul lor, Liviu a rămas în show-bizz-ul autohton, jucând în filme sau participând la diverse show-uri TV.

Liviu Vârciu își lansează propriul film

Liviu Vârciu se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru premiera peliculei „Zăpadă, ceai și dragoste”, programată pe 10 septembrie.

În distribuție regăsim nume grele din show-biz, precum Alina Pușcaș, Pepe, Dan Negru și Nea Marin, colegii lui Liviu din Antena 1. Liviu Vârciu își vede, în sfârșit, marele vis împlinit.

”E vorba despre o comedie, în care producătorul joacă rolul unui pușcăriaș. Regia o face unul din cei mai bine cotați regizori, Cătălin Bugean”, a declarat Liviu Vârciu, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Actorii care joacă în film sunt, fără excepție, mari vedete de televiziune. „Toți au acceptat să joace gratis, fără a fi remunerați”, a mai dezvăluit Vârciu.

Urmăriți Impact.ro și pe