Liviu Vârciu va ajunge în curând de nerecunoscut. Ce s-a putut observa în ultima fotografie cu fiica lui

Iancu Andreea 04.10.2020, 13:22
Liviu Vârciu va ajunge în curând de nerecunoscut. Ce s-a putut observa în ultima fotografie cu fiica lui

Un detaliu recent a dezvăluit că Liviu Vârciu va deveni de nerecunoscut. O fotografie în care apare alături de fiica sa, Carmina, a lăsat să se vadă un aspect neștiut despre vedetă.

Liviu Vârciu, de nerecunoscut, alături de fiica sa

Carismaticul Liviu Vârciu este unul dintre bărbații doriți ai României. Artistul se bucură de celebritate și de cei 39 de ani, pe care însă nu îi arată. Implicat în mai multe proiecte de televiziune, Liviu obișnuiește să aibă grijă de aspectul său fizic, având un trup de invidiat. Cu toate acestea, apropierea de vârsta de 40 de ani, a început să lase urme pe chipul artistului.

Într-un clip postat pe pagina de Instagram, Liviu Vârciu apare alături de fiica sa, Carmina. Artistul a dezvăluit că urmează să îi cumpere un apartament acesteia pentru a se muta la București.

„Se mută fata în București și tati face un credit și îi ia un apartament!”, a declarat fericit Liviu Vârciu.

Totuși, ceea ce a ieșit în evidență în imagini este părul cărunt pe care Liviu îl afișează. Astfel, și artistul intră în rândul bărbaților care vor căpăta un aspect fizic și mai interesant, cu trecerea timpului.

Liviu Vârciu dă semne că îmbătrânește foto - wowbiz.ro/captură Instagram
Liviu Vârciu dă semne că îmbătrânește
foto – wowbiz.ro/captură Instagram

Artistul și-a botezat bebelușul în urmă cu o zi

Liviu Vârciu și iubita ta, Anda Călin, sunt fericiți pentru că tocmai și-au botezat fiul sâmbătă, 3 octombrie. Astfel, artistul este un tată fericit, având două fete și un băiat. Bebelușul reprezintă un motiv de bucurie pentru părinții săi, care au decis să sărbătorească în cadrul unui eveniment privat.

„A fost un eveniment privat, doar în famile. Suntem în pandemie, nu avem voie să fim foarte mulți, tocmai de asta a fost doar familia mea și cam atât. A fost bine, gata, avem un creștin acasă, vă mulțumesc, vă pup cu mare drag și aveți grijă de voi. Si faceți copii, mă”, a spus Liviu Vârciu, pentru spynews.ro.

Celebrul artist a dezvăluit că nu își mai dorește copii, după ce este părinte de trei. Liviu are o fată din prima sa relație, cu Ami, și o fetiță și un băiat cu Anda, actuala iubită.

„Nu mai vreau, dar de vrut am vrut. Adică nu mai vrem copii, asta vrem să vă spunem. Am zis că doi sunt de ajuns. Mi-a dăruit această superbitate de femeie și băiat și fată, exact ce mi-am dorit. Și cam asta e”, spunea Liviu Vârciu în cadrul unui interviu TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...