Liviu Vârciu trăieşte în mare lux. Imagini de senzaţie cu interiorul vilei sale cu trei etaje şi sală de cinema

Iancu Andreea 26.01.2022, 08:51

Liviu Vârciu a muncit timp de patru ani pentru a-și construi casa visurilor sale, iar acum trăiește în lux, interiorul vilei sale fiind unul impresionant. Vedeta de la Antena 1 a reușit să finalizeze lucrările cu multe sacrificii, dar și cu ajutorul prietenilor, Nea Mărin fiind unul dintre cei care i-au oferit ajutor atunci când a avut nevoie. Astăzi, Liviu, iubita sa, Anda, și copiii celor doi se bucură de o locuință specială.

Vila lui Liviu Vârciu, o casă cu trei etaje și sală de cinema

Timp de patru ani, Liviu Vârciu și-a canalizat energia pentru ridicarea casei sale. Vedeta a reușit totuși să își vadă visul cu ochii după ce a investit sute de mii de euro în această locuință. Prezentatorul de la Antena 1 a avut însă și sprijin din partea apropiaților, Nea Mărin fiind cel care l-a împrumutat cu 50.000 de euro pentru a finaliza lucrările.

„M-a ajutat, mânca-i-aș gură lui! Am fost într-o situație foarte dificilă, nu-mi mai ajungeau banii pentru casă pe care încerc să o finalizez și nea Marin imediat a sărit. Cine-ți mai împrumută bani în ziua de astăzi?! E adevărat că eu mai cheltuiesc banii pe prostii”, a declarat Varciu la Antena Stars.

Vila de lux în care trăiește Liviu Vârciu
Living-ul casei de lux în care trăiește Liviu Vârciu

Cinci dormitoare și sală de film

Vila de lux a lui Liviu Vârciu este cu adevărat impresionantă, prezentatorul proiectând cinci dormitoare, desfășurate pe cele trei etaje, având la subsol o sală de cinema. Actorul a recunoscut că este pasionat de filme, motiv pentru care micul cinematograf, de opt locuri, nu putea lipsi sin configurația casei sale de lux.

„Pentru că sunt pasionat de filme, în casă am amenajat un mic cinema, de opt locuri. Am deja sute de filme, pe DVD-uri şi Blue Ray, pe care le-am plătit, pentru că eu respect artiştii. Nu sunt adeptul descărcării filmelor gratis, de pe internet”, mai spunea Liviu Vârciu.

De asemenea, dintr-o astfel de amenajare nu putea lipsi un jacuzzi, de care Liviu și Anda se bucură alături de cei doi copii ai cuplului, dar unde se relaxează și prietenii care vin în vizită.

Liviu Vârciu se bucură de familia construită alături de Anda Călin. Cei doi nu intenționează încă să se căsătorească

Prezentatorul de la Antena 1 și Anda Călin au împreună o familie minunată. Deși sunt împreună de mai mulți ani, cei doi nu s-au grăbit să oficializeze relația la Starea Civilă, considerându-se o familie și fără certificatul de căsătorie.

Cei doi au mai avut însă discuții cu privire la nuntă, iar Anda Călin are deja câteva planuri pentru modul în care își dorește să arate evenimentul. Cuplul își dorește discreție, astfel că nunta nu va fi una fastuoasă. Deocamdată, cei doi îndrăgostiți s-au bucurat să organizeze botezul celor doi copii, de care s-au bucurat alături de prieteni dragi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...