Liviu Vârciu, tată pentru a treia oară! Apropiații artistului au dat vestea cea mare

Redacția IMPACT 28.02.2020, 20:32
Liviu Vârciu, tată pentru a treia oară! Apropiații artistului au dat vestea cea mare

Cunoscutul prezentator urmează să fie tătic pentru a treia oară. Iubita lui Liviu Vârciu este însărcinată, fiind vorba despre al doilea copil al cuplului. Acesta mai are o fiică dintr-o relație anterioară. Cei doi se bucură nespus de vestea cea mare pe care le-au împărtășit-o tuturor, în special prietenilor și familiei.

Liviu Vârciu, tată pentru a treia oară

Liviu Vârciu și Anda Călin vor avea un băiețel, iar sarcina a fost confirmată de curând, de către apropiații celebrului cuplu. Totodată, bucuriile se țin lanț pentru vedeta de televiziune,  în acest an. Mai e cunoscut că acesta își va lansa primul film din carieră, ocupând poziția de producător.

Liviu Vârciu, tată pentru a treia oară! Apropiații artistului au dat vestea cea mare
Liviu Vârciu și Anda Călin vor deveni părinți pentru a doua oară

Vedeta de la Antena 1 va prezenta emisiunea „Rămân cu tine”, fiind vorba despre un show de întâlniri, pe care telespectatorii români îl vor putea urmări în viitorul apropiat. În vârstă de 38 de ani, prezentatorul de televiziune va avea un băiețel. Iubita lui, Anda Călin, este însărcinată pentru a doua oară.

Deși până acum mereu și-a dorit să fie tătic de băiat, pentru Liviu Vârciu lucrurile au tot stat invers, pentru că are doar fete. Acesta a glumit de multe ori spunând că așa i-a fost bafta. Însă, dorința lui i se va îndeplini, în sfârșit, în această toamnă, pentru că iubita lui în vârstă de 28 de ani este gravidă cu un băiețel.

Apropiații artistului au dat vestea cea mare

„Anda este foarte fericită că va deveni mamă la începutul toamnei şi momentan nu şi-ar fi dorit ca vestea să se afle. Este ca un cadou pentru Liviu care este fericit că va deveni tată pentru a treia oară. La prima ecografie, se pare că va fi băiat. Pentru ea nu contează dacă va fi fată sau băiat, ci să fie sănătos copilul. Liviu îşi doreşte băieţel pentru că are deja două fete. Anda este o mămică grijulie şi abia aşteaptă să îşi ţină în braţe al doilea copil. Sarcina merge bine şi Anda nu are probleme de sănătate”, au povestit apropiații cuplului, potrivit celor de la click.ro.

Dintr-o relație anterioară cu Ami Teiceanu, de 39 de ani, bărbatul celebrul o mai are pe Carmina, fiica lui de 17 ani. Alături de Anda Călin, acesta mai are o fetiță de 2 ani și jumătate, pe nume Anastasia Maria.

Urmăriți Impact.ro și pe