EXCLUSIV

Liviu Vârciu ”s-a scos” la botezul fiului său. A cheltuit o avere, dar invitații l-au îmbogățit la final (Exclusiv)

Iancu Andreea 19.09.2021, 16:39

Liviu Vârciu a celebrat în acest weekend botezul fiului său, deși micuțul a fost creștinat în urmă cu un an de zile, la biserică. Din pricina pandemiei, familia cântărețului a decis să amâne petrecerea, astfel că aceasta a fost organizată la distanță de mai multe luni. Totuși, artistul și-a luat revanșa și s-a asigurat că toți invitații se simt perfect, iar acest lucru a fost și îndeplinit. Dovada se regăsește în mica avere pe care a cheltuit-o Liviu Vârciu pentru botez, dar și în darurile primite la finalul petrecerii. Liderul trupei L.A. s-a îmbogățit cu o sumă frumușică în urma botezului.

Cu câți bani a rămas Liviu Vârciu după botezul fiului său

În urmă cu un an de zile, micuțul Liviu Matei, fiul lui Liviu Vârciu și al Andei Călin, era creștinat în cadrul unei ceremonii intime, doar în prezența apropiaților, la o biserică de suflet pentru părinți. Pentru că rămăsese dator cu petrecerea, care nu s-a mai ținut din pricina pandemiei, Liviu Vârciu a decis să organizeze botezul fiului său în această perioadă. Astfel, artistul a pus totul la punct pentru ca invitații săi să se bucure de o petrecere de cinci stele, restaurantul care i-a găzduit fiind unul cu ștaif. Meniul a fost compus din aperitiv, pește, mix grill și un candy bar cu preparate delicioase, iar de la eveniment nu au lipsit muzica bună și chiar și artificiile.

Fericitul tătic i-a avut invitați pe oamenii apropiați, mai multe vedete numărându-se printre musafiri. Printre aceștia s-au numărat Marcel Pavel, Romică Țociu, Alina Pușcaș, Pepe, Andrei Ștefănescu, Cornel Păsat, Cezar Ouatu, Andreea Bănică și soțul său, Cătălin Măruță și mulți alții. Atmosfera a fost întreținută de câștigătoarea X Factor, Bella Santiago, de Jean de la Craiova, dar și Liviu Vârciu, care a urcat pe scenă împreună cu Adi, colegul său din trupa L.A. Și pentru că orice astfel de petrecere presupune o cheltuială corespunzătoare, se pare că Liviu a scos din buzunar ceva bani, mai cu seamă că artificiile care au acompaniat tortul micuțului său au costat aproximativ 5.000 de euro, potrivit surselor redacției Playtech-Impact.ro.

Liviu Vârciu a cheltuit o avere la botezul fiului său
Liviu Vârciu, alături de Anda și fiul lor, micuțul Liviu Matei

Cât a fost darul la petrecerea organizată de artist

Pentru evenimentul special din viața familiei sale, Liviu Vârciu a semnat un contract de exclusivitate cu Antena 1, postul la care și activează. Totodată, la restaurant, el a beneficiat de o reducere în baza unui barter stabilit între părți, astfel că Liviu a avut de plătit doar banii pentru chelneri și un procent de 10 la sută din suma pe care ar fi trebuit să o achite la final.

În privința darului, invitații au fost extrem de generoși, semn că s-au simțit minunat la petrecere. De la 300 de euro și până la 1.000 de euro ar fi oferit musafirii după celebrarea creștinării micuțului Liviu Matei, spun sursele citate. După ce a achitat toate cheltuielile cu organizarea petrecerii, se pare că artistul a rămas cu o sumă frumoasă, de aproximativ 100.000 de euro.

Ce planuri de viitor are Liviu Vârciu. Artistul își dorește să revină pe scenă

În privința vieții amoroase, Liviu pare să își fi găsit echilibrul lângă iubita sa, Anda Călin, care i-a dăruit doi copii, pe Anastasia și Liviu Matei. Cei doi formează un cuplu din 2016 și, în ciuda despărțirilor și împăcărilor, cuplul a decis să se mute împreună în 2019, în vila vedetei. Aceștia s-au cunoscut la un restaurant, iar Liviu a fost cel care a remarcat-o pe frumoasa brunetă și a decis să facă primul pas. Acum că s-au liniștit în privința botezului fiului său, Liviu Vârciu intenționează să se întoarcă la marea sa pasiune, muzica. Astfel, fanii trupei L.A. vor putea să se bucure din nou de melodiile consacrate, interpretate de Liviu și de colegul său, Adi.

Mergem acolo unde suntem chemați. Lumea se bucură să ne vadă, chiar dacă în trupă mai sunt doar eu și Adi, a adăugat acesta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...