Liviu Vârciu revine în forță la tv. Ce show va avea pe mână

Elena Avramescu 30.07.2020, 10:01
Liviu Vârciu revine în forță la tv. Ce show va avea pe mână

Show-ul așteptat cu sufletul la gură de mulți români o să înceapă curând la Antena 1, iar prezentator o să fie nimeni altul decât carismaticul Liviu Vârciu, plăcut de mii de telespectatori datorită umorului său aparte.

Liviu Vârciu revine la tv

După ce a fost amânat vreme îndelungată din cauza pandemiei, show-ul „Rămân cu tine”, prezentat de Liviu Vârciu la Antena 1 va debuta marți, 4 august, începând cu ora 20:30.

În prima săptămână vom avea parte de o singură ediție din acest show, urmând ca din săptămâna a doua să fie difuzat în două seri, respectiv luni și marți de la 20:30. Producătorii Antenei 1 se așteaptă la un rating destul de mare, fiindcă emisiunea se anunță un succes.

Îndrăgitul prezentator a spus și câteva cuvinte despre show-ul pe care îl va prezenta, find extrem de încântat de noua producție marca Antena 1. Astfel, acesta spune că datorită acestui show, oamenii vor avea oportunitatea de a se cunoaște mai bine și de a închega o relație serioasă.

Liviu Vârciu revine în forță la tv
Liviu Vârciu revine în forță la tv

„Emisiunea asta s-a născut din motive serioase. Oamenii fac o grămadă de lucruri într-o zi obişnuită, încât nu mai au timp să se găsească. Şi aici intervenim noi, îi aducem împreună, îi ajutăm să se cunoască şi le dăm ocazia să spună Rămân cu tine”, a spus Liviu Vârciu, potrivit paginademedia.ro.

Liviu Vârciu, prezentatorul show-ului „Rămân cu tine”

Noua producție a fost realizată după un format internațional numit „Take me out”, iar filmările au început înaintea pandemiei, după care au fost întrerupte când cazurile de Covid-19 au crescut considerabil.

Formatul acestei emisiuni este următorul: 20 de femei își vor căuta jumătatea, iar aici intervine Liviu Vârciu. Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare va putea alege cu cine să rămână.

Emisiunea „Take me out” a inregistrat un real succes in ultimii 20 de ani în mai multe țări, precum Germania, Danemarca, Marea Britanie, Canada, Italia, Olanda, Indonesia, Korea, și multe altele.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI