Liviu Vârciu prezintă o nouă emisiune la Antena 1: ”O să fiu un fel de Cupidon mai mic”

Diana Radu 07.01.2020, 14:35
Liviu Vârciu prezintă o nouă emisiune la Antena 1: ”O să fiu un fel de Cupidon mai mic”

Liviu Vârciu își lansează propria emisiune pe Antena 1 al cărui prezentator va fi chiar el. Emisiunea se numește ”Rămân cu tine” și care este un quizz-show de dating, provocator și plin de surprize în care prezentatorul, adică Vârciu, va juca rolul lui Cupidon. Când începe emisiunea?

Liviu Vârciu va prezenta o nouă emisiune pe Antena 1: ”Rămân cu tine va fi o emisiune cu de toate”

Liviu Vârciu, emisiune, Antena 1
Liviu Vârciu va prezenta o nouă emisiune pe Antena 1

Producătorii postului de televiziune Antena 1, au anunțat că vor introduce în grilă o nouă emisiune care va fi prezentată de Liviu Vârciu. Este vorba despre emisiunea ”Rămân cu tine” în care 20 de femei își vor căuta bărbatul visurilor. Cu alte cuvinte show-ul va fi despre dragoste, iar Liviu Vârciu va juca rolulu lui Cupidon încercând să le dea cele mai bune sfaturi tinerilor îndrăgostiți. Înscrierile se fac pe casting.a1.ro.

”Cine poate mai bine decât mine să aibă ochiul atât de bine format încât să poată spune cine cu cine se potrivește? Și asta pentru că am trăit ceva la viața mea și toată experiența pe care am acumulat-o o s-o pot folosi la această emisiune. Mă bucur că o să pot cupla oameni, la Râmân cu tine, că o să-i pot face astfel fericiți. O să fiu un fel de Cupidon mai mic. Rămân cu tine va fi o emisiune cu de toate, o emisiune cu final fericit, indiferent dacă  cei doi vor rămâne sau nu împreună”, spune Liviu Vârciu, prezentatorul show-ului.

”Rămân cu tine” este un show de întâlniri provocator, electrizant și amuzant, în care primele impresii chiar contează. Astfel, cele 20 de concurente care își vor căuta sufletul pereche vor fi impresionate de potențialii parteneri nu doar din punct de vedere fizic, ci și prin atitudine, preocupări, fel de a fi, hobby-uri urmând ca, în final, dacă vor trece cu bine de toate aceste “hopuri”, să iasă la o întâlnire. După întâlnire, concurenta va trebui să decidă dacă va forma sau nu un cuplu cu bărbatul care a scos-o la întâlnire.

De asemenea, Liviu Vârciu va prezenta în continuare emisiunea lui Nea Marin, ”Poftiți, vă rog!”, acolo unde va face echipă cu Andrei Ștefănescu. Emisiunea va începe cu un nou sezon plin de surprize în această primăvară.

Urmăriți Impact.ro și pe