Liviu Vârciu, mărturisiri neașteptate despre marea lui iubire. A fost îndrăgostit nebunește de o celebră femeie de la noi. Nu este Adelina Pestrițu

Liviu Vârciu, mărturisiri neașteptate despre marea lui iubire

Simpatic și carismatic, Liviu Vârciu și-a câștigat notorietatea ca membru al trupei L.A și a devenit cunoscut drept un Don Juan al showbizului autohton în urma relațiilor sale care au ajuns în centrul atenției. A fost căsătorit cu Adelina Pestrițu, dar marea lui iubire nu a fost bruneta, ci o altă femeie celebră de la noi.

Liviu Vârciu, mărturisiri sincere despre marea lui iubire

O singură femeie l-a dus pe Liviu Vârciu în fața altarului, însă marea lui iubire nu a fost Adelina Pestrițu, așa cum probabil s-ar fi gândit fanii, ci o altă femeie celebră din peisajul autohton. Artistul, care a devenit cunoscut ca membru al trupei L.A., iar ulterior ca actor, dar și ca prezentator tv, și-a adus aminte de perioada în care a simțit primii fiori ai dragostei.

Cu acest prilej, el a vorbit și despre femeia de care a fost îndrăgostit nebunește. “Pe Claudia (n.r. Claudia Pătrășcanu, ex Exotic) o cunosc de când era foarte mică. L-am iubit foarte mult pe tatăl ei, de la el am învățat să cânt la acordeon.

Claudia Pătrășcanu, alături de fostele ei colege din trupa Exotic

Claudia Pătrășcanu, alături de fostele ei colege din trupa Exotic

Am iubit-o foarte mult și pe ea, când era mică. Ea este prima mea iubire, prima oară de ea m-am îndrăgostit”, a mărturisit Vârciu, potrivit cancan.ro.

Liviu Vârciu, căsătorie de scurtă durată cu Adelina Pestrițu

Liviu Vârciu și Adelina Pestrițu s-au căsătorit, pe 14 februarie 2009, însă relația lor nu a avut sorți de izbândă. Un an mai târziu, cei doi au decis să divorțeze. Motivul separarii cuplului l-a reprezentat infidelitatea artistului.

Ani mai târziu, Liviu a cunoscut-o pe Anda Călin, femeia care l-a făcut pentru a doua oară tată. Cei doi au împreună o fetiță superbă. Și relația lor a fost marcată de urcușuri și coborâșuri. Deși, la un moment dat, ei au anunțat că s-au despărțit, cei doi au revenit în scurt timp la sentimente mai bune, iar acum formează din nou un cuplu.

Liviu Vârciu și Adelina Pestrițu au fost căsătoriți vreme de un an

Liviu Vârciu și Adelina Pestrițu au fost căsătoriți vreme de un an

În ceea ce privește planul profesional, telespectatorii l-au putut urmări pe Liviu Vârciu în postura de actor în serialul Fructul oprit, la Asia Express (în primul sezon a fost concurent, iar în al doilea coprezentator), iar acum el face parte din echipa de artiști care urcă pe scena transformărilor la emisiunea Te Cunosc De Undeva!, difuzată sâmbăta la Antena 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI