Liviu Vârciu, foc și pară pe invitați după botezul fiului său. A ieșit în pierdere și le bate obrazul, cum i-a amenințat

Badea Violeta 17.10.2021, 20:35

Liviu Vârciu a răbufnit după botezul fiului său. Acesta a dezvăluit că a cheltuit o groază de bani pentru ca evenimentul să iasă așa cum trebuie, dar a rămas extrem de dezamăgit la final. Vedeta de la Antena 1 susține că a ieșit în pierdere, fiindcă invitații săi au fost cam zgârciți.

Liviu Vârciu, supărat că nu și-a recuperat banii investiți în organizarea botezului

Liviu Vârciu tună și fulgeră după botezul băiețului său. Artistul a mărturisit că a investiti o groază de bani pentru a organiza acest eveniment și spera să recupereze o mare parte din sumă. Însă, vedeta de la Antena 1 a precizat că a ieșit în pierdere, fiindcă mai multe persoane au ales să pună o sumă mai mică în plic.

Liviu Vârciu a mărturisit că le va plăti cu aceeași monedă atunci când acestea își vor boteza copiii, iar el se va afla pe lista invitaților.

„Am rămas dator după botez! Zgârciților! Am ieșit în pierdere, nu am ieșit bine, nu au dat toți cât trebuie. Dar eu am plicurile acasă, unii nu au dat bine, las că merg și eu la ei la botez și o să dau tot atât!”, a spus artistul, la Antena Stars.

Liviu Varciu, suparat dupa botezul fiului sau
Liviu Varciu, suparat dupa botezul fiului sau

„Am scos bănuții din buzunar pentru băiatul meu”

Vedeta Antenei 1 a mai precizat că s-a implicat foarte mult în organizarea evenimentului , drept dovadă petrecerea s-a ținut într-un local de cinci stele din Otopeni. Restaurantul este celebru, fiindcă nume sonore din showbizul românesc obișnuiesc să facă nunți și botezuri cu anumite reduceri.

Liviu Vârciu a dezvăluit că acesta nu a fost și cazul lui, motiv pentru care a trebuit să scoată bani grei din buzunare. Doar pentru focurile de artificii, artistul ar fi plătit nu mai puțin de 5000 de euro, în timp ce darul ar fi pornit de la suma de 300 de euro.

„Eu nu sunt unul dintre artiștii ăia care fac botezul gratis, să fie clar! Eu am scos bănuții din buzunar pentru băiatul meu!”, a spus artistul.

În luna mai a anului trecut, Liviu Vârciu și Anda Călin au devenit părinți pentru a doua oară. Cei doi mai au împreună o fetiță, pe nume Anastasia, în vârstă de 4 ani. Din cauza pandemiei, artistul și partenera sa de viață au făcut anul trecut doar botezul lui Matei Liviu, iar petrecerea a fost amânată pentru anul acesta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...